Lütfen bana yardım edin belki de burada yazacağınız şeyler bir insan hayatını değiştirecek

Seni aldatmış olmamak için kızla bi şeyler yaşamadan bir gün önce senden ayrıldığını söylüyor :ukala:
Ve sen ayrı olduğunuz için bu olayı aldatma saymıyorsun :KK9:

Adam sevgisinden ölse ne yazar. Sen O'na guvenebilecek misin yeniden?

Birde arkadasina ne oluyor? Yaptigi tam bir isguzarlik. Sen mi dedin yoksa mesaj at agzini yokla vs diye..

Evlenince de evde huzur yok ondan aldattim der. Suçlu seni aldatmış bi gün önce bi kız kendiyle beraber olur umuduyla ayrilmis senden. Ve şuan sen sırf vicdan yap diye yeminler ediyor. İnanma ve uzak dur bi kere aldatan hep aldatır seni salak yerine koymasına izin verme.

Sadece merak ettım dıyosun sevıp sevmedıgını baslıkta bır ınsanın hayatını degıstırecek dıyosun? Bıtmıs gıtmıs donme bak onune..

Zamaninda yedigi hurmalar askere gidince tirmalar. Kusura bakmasin da sirf askerde diye acimazdim ben. Tabi simdi orta muhtac kalinca yok aldatmadim yok seviyordum vs vs.

çok okuduuum ugrastıım ama anlamadım olayı
seviyorsan affet ki affedeceksin gibime geliyor

Gönül gönül gönül baska birsey anlamadim ben bu konusmadan. Ayrica suna takildim dogacak cocuktan bahsediliyor ne alaka??

Gonuuuıuıul gonul her cıcekten bal alırsın sen kendını ne sanırsın belkı bır gun uslanırsın gonul...

Özet geçeyim;
Çok arabesk bir yaklaşım.
Bıktırıcı mesajlar
Ananın babanın bacının üzerine yemin
Yazma'lar, engelle beni'ler..
Bırakıp gittin'ler, yalnızım'lar.
Yok öyle bir şey, ben görüntü konuşmadım'lar
İstiklal Marşı
Kapanış.

Kem bu gönül bu ne ya bi özetle yazsaydın be bacım

Seni aldatmamak için birgün öncesinde ayrılıp kızla mı öpüşmüş :süslü:
Çok aşıkmış ya :KK48:
Hayatıma kimseyi almıcam diyen insanlar aynı sene evleniyor.
Hayırlısı :KK14:

Umarım konuyu doğru anlamışımdır :KK53:

Back
X