A Aqqes Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 917 Emoji Skoru 182 Puanlar 33 25 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes #1 Adetten önce çok stresli oluyorum nefes alamıyorum terliyorum çevremde herkesi kırıyorum aklıma kötü şeyler geliyor kötü rüyalar görüyorum biri bana yardım etsin lütfen çevremdeki herkesi kırmaktan yoruldum bu dönem çok ağır geçiyor
Adetten önce çok stresli oluyorum nefes alamıyorum terliyorum çevremde herkesi kırıyorum aklıma kötü şeyler geliyor kötü rüyalar görüyorum biri bana yardım etsin lütfen çevremdeki herkesi kırmaktan yoruldum bu dönem çok ağır geçiyor
ciddibiri Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 7 Emoji Skoru 6 Puanlar 1 Yaş 33 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes #2 Bir doktora görünüp hormonlarınıza baktırabilirseniz sizin için iyi olur diye düşünüyorum.
deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye Katılım 9 Temmuz 2007 Mesajlar 17.024 Emoji Skoru 11.254 Puanlar 498 Yer Diğer 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes #3 Sadece adet donemiyle alakali gibi gorunmuyor sanki Psikiyatriste gitseniz? Baska ne oneri gelmedi aklima.....
Sadece adet donemiyle alakali gibi gorunmuyor sanki Psikiyatriste gitseniz? Baska ne oneri gelmedi aklima.....