Lütfen bana yardım edin

Şuan bu kızın yaşadıklarına çok üzüldüm çünkü bir ömür metres likten çıkamayacak çünkü erkekler genelde hevesi gecene kadar birliktelik yaşıyor eşinden boşanmiyor. Birde şüpheli ilişki olsa bile bir sürü çözümü var bu isin. Bu kızımız bunu bile göze ardi ettiğine göre bile isteğe hamile kalmış belki adam cocougu olacak diye eşini bosar umidi ile. Çünkü bundan umudu olmasa çaresine bakardi. Kimse evli adamdan cocouk sahibi olup 2. Kadın muamelesi görmek istemez.birde gayri meşru çocuk dünyaya getirmiş olacak evlilik dışı olduğu için. Bir ömür peşinden gelecek bu ayıp.

Bekarım ve hamileyim biliyorum ayıp yanlış saçma kötü şey hepsini ben de biliyorum kötü biriyim biliyorum lütfen bunu yazmayın tekrar tekrar şu an hamileyim ve aldırmam gerekiyor ama kafamda soru işaretleri var aldırmasam tek başıma büyütebilir miyim bilmiyorum
Hem kendi hayatınızı hem karnınızda ki bebeğin hayatını hem sizle olan erkek müsfettesinin hemde eşinin hayatını kararttınız. Oturun doğurun bebeğinizi. Bence siz biliyordunuz evli olduğunu bebeğide boşasın diye yaptınız burda da mağdurum mu demeye geldiniz . Size sadece çok iğrenç olduğunuzu söylemek istiyorum. Evli adamların peşinde koşan zavallı ezik insansınız. Adamın belkide üç kuruş parasıda var tav oldunuz valla yanımda olsanız yüzünüze tükürürdüm öyle iritii oluyorum bu tür kadın olmaya çalışan asalaklara

Karısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
Siz de bile bile çocuk peydahladınız işte. Ama emin olun siz o kadından iyisiniz diye aldatmadı sizinle. Gün gelecek sizide aldatacak çünkü bunların akılları o önlerindeki yönetiyor. Bile bile bu yola girmişsin bir de akıl almaya gelmiş. Metres olmak moda oldu herhalde. Şimdi 19 yaşındasın 50 yaşında da mı metres olacaksın adam seni bi tarafa fırlatıp atacak ok. Anladın mı cehaletim böylesi birde 19 yaşındasın

Dinde evli adamdan cocuk peydah etmenin de yeri yok.
Şu dini İşinize gelen yerde kullanmasaniz mi artık.
Bizim dinimizi ne hale getirdiniz be dinde evli adamdan çocuk mu peydah ezin diyor iyice dini alet ettiniz günahlarınıza keşke sizin gibileri eski usul taşlasalar

Bekarım ve hamileyim biliyorum ayıp yanlış saçma kötü şey hepsini ben de biliyorum kötü biriyim biliyorum lütfen bunu yazmayın tekrar tekrar şu an hamileyim ve aldırmam gerekiyor ama kafamda soru işaretleri var aldırmasam tek başıma büyütebilir miyim bilmiyorum
Lütfen mesaj kutunuzu kontrol edermisiniz size bir dost tavsiyesi

Back
X