- Konu Sahibi tavamvarhavamvar
-
adetim geçeli 2 gün oldu bugün kan testi yaptırdım.sonucum 50.94 sizce düşük mü
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, hamilesin canım, inşallah 2 günde bir değerlerin katlayarak gider ve bebeğine kavuşursun.
amin.çok teşekkür ederim hepinize lütfen bu yazımı okuyan dualarını eksik etmesin çünkü 5 yıldır onu bekliyorum.
Dualrımız seninle bizler çok arayıp hamile kalan grubuz, herkesin bebeği çok kıymetli ama bizimki bize bi ayrı kıymetli. Allahım her türlü kazadan, gözden, nazardan korusun bebeğinide senide.
allah razı olsun.tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.çok şansım yok mu sizce düşük demiş herkes.yükselirmi sonucum
sonucun normal görunuyor yukselıcektır merak etme ama testıtekrarla canm bu arada adetten once mı yaptırmıstın?
adet geçikmesinin ikinci günüydü canım.bende polikistik over var bu arada.
canım benim ilk baktığımda 14 çıkmıştı bhcg kimyasal olabilir diye düşündük 1 hafta sonra gel dedi doktor.1 hafta sonra 385 e ondan 2 gün sonra da 800 lü bir degere ulaştı.Ben pko hastasıyım yumurtlamam düzensiz oldugu için geç döllenme olmuş.Seninki de öyledir bence.İnsallah güzel haberlerini alırız.Dualarımız seninle.
bir anda yükselebılır kendını hıc sıkma stresste cok etkıler bu arada bebısın hayırlı olsun
amin amin.allah sizden razı olsun
cevap veren yokmu
amin allah razı olsun hepinizden şimdi tahlil sonucumu aldım şimdi 158.32 iyimi sizce.yoksa çokmu artmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?