• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardımcı olun lütfen :(

Üniversite hayalim var yani ne olursa olsun okuyacağım Üniversiteyi.
Ben ilk sene kazanamadim hem de rahatsizdim. Ama hicbir zaman pes etmedim. Aklimin köşesinde hicbir zaman 2 yillik olmadi. Her zaman ogretmen olacagim diye amac edinip ona gore vazgecmeyip ders calistim. Ogrencilerimde de goruyorum. Test cozseler bile sinavsiz geçişe guvenip pes ediyorlar;çünkü hakli olarak sene kaybetmek istemiyorlar. 2 yil cabuk geçer, en avantajli bolumlerde bole tikanma var artik ve Kpss puanlari cok yukseldi. Artik kolay is bulma ve atanma devri degil Maalesef. :( Bunlari dusunerek karsr vermeli ve hemen calismaya baslamalisin, ki rakiplerin haril haril test çözüyor simdiden...

Ablalarım ben kız meslek 10. sınıf öğrencisiyim bilişim teknolojileri okuyorum. Anadolu lisesine geçme gibi bir şansım var ancak aşırı derece de kararsız kaldım ben. Kendime güvenemiyorum açıkcası. Ortaokul hayatım boyunca taktir aldım hep ama 8.sınıfta yaşadığım bazı ailevi nedenlerden dolayı sınavlarıma hazırlanmadım okula dahi gitmedim. Şimdi burada kız meslekte olmam gururuma çok dokunuyor.Lütfen ban yardımcı olun.
ben öğretmenim canım anadolu lisesine geçiş yapma. bulunduğun meslek lisesinde birinci ol. bunu yapabilirsin. ama anadolu lisesinde birinci olman daha zor. meslekte birinci olursan ek puanla çok güzel bir bölüm kazanırsın

Back
X