Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım selam bendede ayni sorun vardi yani prolaktin yüksekliğiGöğüsümden süt geliyor neden acaba... Birde süt geliyor diyemi hamile kalamıyorum ?![]()
canım selam bendede ayni sorun vardi yani prolaktin yüksekliği
doktora gittim ilac verdi ilk ayda hamile kaldim bes yasina basacak kızım
hic korkma git doktora tahlil yapsin al ilacini allahın izniyle hemen hamile kalırsın
Canım göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonunun yüksek olduğunu gösteriyor. Hamile kalmak için ilaç kullanman gerekir. Merak etme, korkulacak bir şey değil. Aynı problem bendede var. İlacını düzenli kullanınca çocuk sahibi olman için hiçbir sebep yok. Ben ilk aydan hamile kaldım.. Oğlum 40 günlük oldu bile çok şükür:)
canım sakin göğüslerini sikma siktikca uyariyorsun bu da süt bezlerini harekete gecirip prolaktini yükseltiyorHmm kadın doğumamı gitcem peki ?
birde şuan adetliyim adetliyken kesilio bittikden snra sıkınca tekrar geliyo adetliyken gitmemem gerekiyo sanırım ?
canım sakin göğüslerini sikma siktikca uyariyorsun bu da süt bezlerini harekete gecirip prolaktini yükseltiyor
sen kadın doguma git o sana gereken tahliller i yapar
selam,
aslında senin sorununu endokrin dru çözer. hormonlar ile alakalı. bende de aynı sorun var. bu derdin devası endoktin drunda. Allah yardımcın olsun..
bence direk oraya git ve tüm hormonlarına bakılsın. istanbuldaysan eğer beyllikdüzü medicana hastanesinde endokrin prof.u var. kesnlikle tavsiye ederim. ben ona gittiğimde prolaktinim 155 ti. çok ilgilendi, en ufakbir sıkıntıda cepten ulaştım hep.
evet istanbulda oturyorum bakırköy daha yakın orayı düşünüyodum şimdi. Nse beylükdüzüne giderim doktorun adı ? bide bayanmı eşim sıkıntı yapar erkek isekıskançda
![]()
canım,
kadın doğumcu değilki bu sadece hormon tahlili yapacak, hem eşinde girer seninle muayeneye :) yaşlı bir dr zaten Prof. sait gönen. ben çok araştırdım en uygun hastane beylikdüzü medicanaydı. :)
Hmm anladım çok çok saollgidebilirsem gitcem teşekkürler tekrardan.
birde birşey sorucam ben dün adet oldun 7sinde bu olduğum gündenmi sayıcam kaç günde bi olduğumu. ben hep bittiğinde sayıyodum doğrumu bilmiyorum ? Bittiğimde günden saydığımda 22 günde bi oluyorum
ilk günden sayacaksın canım, adetin başladığı günden sayman gerekiyor. birde hormon tahlili için adetin 3. günü sabah 8 le 10 arası ölçüm yapıyolar, muhakkak aç gitmen gerek.
teşekkürederim çok saolunn :)
adetin 3 günü yazmıssınız adetliyken gidiliyomu ben gidilmiyo giye okumuştum yüksek çıkıyomuşşş ?
yok canım, en doğru sonuç o zaman çıkıyor. ben her seferinde öyle yaptırıyorum. ilk yaptırdım 155 ti sonra 7 ye düştü ilaçla. sonra 255 e yükseldi :) ama şimdi kaç bakmıyorum. bebek için tedaviye başladım.eğer bu ayda adet olursam bakacaklar tekrar
hmm anladım senindemi olmuyorallah herkeze versinnnn tez zamanda çok zor bişeee
evet canım 3,5 sene oluyor. 3,5 seneye 1 kimyasal 1 de dış gebelik sığdırdım. bende pko var ama adetlerim düzenli çok şükür.