Lütfen bana yardımcı olur musunuz ?

esmerkiz09

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
44
5
6
29
merhaba ben Temmuz ayında evlendim. henüz çocuk istemediğimiz için eşim korunuyor. Ama geçen hafta korumasız ilişki yaşadık. Ben eminim bişey olmadığına diyor. P.C diye bi uygulama kullanıyorum adet takibi için 6 gün gecikmiş olarak gösteriyor reglimi geçen ay 30 ağustosta başladı.4 Eylülde bitti.Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Göğüslerim şiş kasıklarım ağrıyor yüzümde sivilceler çıktı. Benim bu durumda ne yapmam lazım acaba yardım edebilir misiniz ?

Yumurtlama dönemindeki korunmasız bi ilişkiniz oldu? Korunmasız bi ilişki olduğu için vücut bu duruma karşı reaksiyon gösteriyor olabilir eğer negatif çıktıysa emin olmak için bir de kan testi verebilirsiniz

Yumurtlama dönemindeki korunmasız bi ilişkiniz oldu? Korunmasız bi ilişki olduğu için vücut bu duruma karşı reaksiyon gösteriyor olabilir eğer negatif çıktıysa emin olmak için bir de kan testi verebilirsiniz
Yok olmadı yumurtlama döneminden sonra oldu korunmasız ilişki ama ben bilmiyorum yeni evlendiğim için herkes düzensiz olabilir diyor ne yapacağımı bilmiyorum

Yok olmadı yumurtlama döneminden sonra oldu korunmasız ilişki ama ben bilmiyorum yeni evlendiğim için herkes düzensiz olabilir diyor ne yapacağımı bilmiyorum
Evet dediğim gibi bedenimiz farklı bir şeyle karşılaştığı için düzenimiz tamamen bozulabiliyor. İçinin rahat olması için yine de kan testi yaptırabilirsin veya tekrar bi erken gebelik testi yapabilirsin sakin olmaya çalış stres yaptıkça regl uzadıkça uzar

Evet dediğim gibi bedenimiz farklı bir şeyle karşılaştığı için düzenimiz tamamen bozulabiliyor. İçinin rahat olması için yine de kan testi yaptırabilirsin veya tekrar bi erken gebelik testi yapabilirsin sakin olmaya çalış stres yaptıkça regl uzadıkça uzar
Ama bu süreçte beklemek çok zor sürekli acaba mı diye lavaboya gidiyorum kaç gün sonra testi yenilemeliyim acaba ?

Aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Bekleyince gelmiyor o regl can sıkıcı şekilde 🫠 bence 2 güne tekrar deneyebilirsin

Back
X