Lütfen bana yol gösterin..

8 yıl içinde çocuk yapmamak sizin ortak kararınız miydi
Anlaşamadığiniz için çocuk
yapmadıysaniz bu saatten sonra hayatınızı ertelemeyin.
Yani 8 yılda sorunlar çözülmediyse bir 8 yıl daha beklemenize gerek yok.

Gerçekten mi ben sinir olmuştum aşkı memnuda var ya , sen Bihter Ziyagilsin diyor ya annesi sürekli. Benim de ekrandan içeri girip sen dünya güzeli bir kızsın elini sallasan ellisi diyesim gelmişti .
Nazlının çaresizliğine çok üzüldüm. Bir de bana başkasını sorsanız senden kıymetli değil boşver diyecek moddayım ama kendi başıma gelince diyemezdim galiba

Tam olarak nasıl farklılar biraz somut örnekler verebilir misiniz?
Tek ortak noktamız gezmeyi seviyor oluşumuz yurt dışı yurt içi çok gezdik.
Yaşamak istediğimiz yerler farklı.insanlara bakış açımız farklı.üzüldüklerimiz farklı.televizyon da çıkan herhangi bir habere bile yaptığımız yorumlar iki zıt kutup.

Elbette üzüleceksiniz, ama hiçbir acı, üzüntü, keder olduğu gibi yerinde kalmaz, geçer gider. Bir süre sonra nasıl bir yükten kurtulduğunuzu, nasıl hafiflediğinizi anlayacaksınız. Sizinki yılların verdiği alışkanlık. Tabi ki seviyorsunuzdur ama canınızı acıtan asıl şey alıştığınız düzenden kopacak olmanız. Çok ilişkim oldu, defalarca aşık oldum falan filan... ben de 35 yaşındayım ama şunu anladım ki evliliği götüren aşk değil anlaşmak. İlerde anlaştığınız, çoğu konuda hemfikir olduğunuz, hayata aynı pencereden baktığınız biriyle ilişkiniz olunca bu evlilikten kurtulmuş olduğunuza şükredeceksiniz.

Nazlının çaresizliğine çok üzüldüm. Bir de bana başkasını sorsanız senden kıymetli değil boşver diyecek moddayım ama kendi başıma gelince diyemezdim galiba
Geç aynanın karşısına kendinle konuş , kendini tekrar sev . Bir tane hayatının olduğunu hatırlat kendine , sevmek , sevilmek , anne olmak belki , ortak fıkraya gülmek , aynı acıyı hissetmek , en önemlisi anlaşılmak çok önemli.

peki çocuk istemiyormusunuz, yani evli kalırsanız bu adam sanırım çocuk istemiyor bunu kabul ediyor musunuz?
bunun dışında eşinizin neden evli kalmak istemediğini ve ayrılmak istemesinin nedenlerini sorup ona göre bir çözüm yolu üretmeye çalışsaydınız. çünkü ayrılmak istemiyorsunuz...
severek ayrılmak zor, biliyorum.

Başta Çocuk istememe konusunda baskın olan bendim.o da zaten vazgeçmişti.
Eşime göre biz çok farklı insanlarız ve o evli kalmak istemiyor. Kimle evlenirse evlensin evli kalmak istemezmiş öyle diyor.söyledikleri de beni çok acıtıyor.başlarda bunu öfkeyle söylüyor sanmıştım ama durup düşününce senelerdir bunu söylediğini fark ettim

Yıllarca salatalığın üstüne bal döküp yemeye çalışırsan, bedenin bir yerde araz çıkarır. Madem ki salatalık artik dokunmaya başladı, ezme fıstıkiçinin üstüne dök balı öyle ye. Uffff ağzım sulandı Irmizan Irmizan...

En çok anlaşılmak istiyorum sanırım.mesela iş yerimde yaşadığım anlamlı anlamsız birşeyi anlatabilmek istiyorum. Çok saçma bile olsa üzüldüğüm bir şeye önem verilmesini istiyorum

İleriyi hiç düşünemiyorum.kesinlikle asıl olmak değil anlaşmak bu fikrinize sonuna kadar katılıyorım

Anlaşamadığın fikirlerinizin görüş ve ideallerinizin aynı olmadığı insanla evli kalma ısrarı neden ağlamak falan..evde ne yaşadığınızı siz bilirsiniz millet değil..eşinize de yazık sevmek yetmiyor birşeyleri paylaşabilmek konuşabilmek lazım aynı evde iki yabancı olmaktansa ayrılıp yalnız olmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…