Lütfen bana yol gösterin..

Anlaşamadığın fikirlerinizin görüş ve ideallerinizin aynı olmadığı insanla evli kalma ısrarı neden ağlamak falan..evde ne yaşadığınızı siz bilirsiniz millet değil..eşinize de yazık sevmek yetmiyor birşeyleri paylaşabilmek konuşabilmek lazım aynı evde iki yabancı olmaktansa ayrılıp yalnız olmak daha iyi
Yazdıklarınızı mantıklı buluyorum.ama güzel zamanlar aklıma geliyor üzülüyorum. Arkadaşların yazdığı gibi düzenimin bozulmasından da korkuyorum.bir de eşim le en başta bu kadar zıt düşüncelerde değildim zamanla değişti

İyi ama problemlerin çözümü yok saymak değil ki. Biraz daha bilgi verseniz ona göre yorumlarız.
Bir süredir yok saymaya çalışıyordum.sorunlar şöyle yaşsmak istediğimiz yerler aynı değil birimiz şehir birimiz küçük yer istiyor. Ben eşimle konuşmak paylaşmak istiyorum o önemsizse neden konuşuyoruz diyor. Hayatta önemli gördüğümüz şeyler aynı değil

Bir süredir yok saymaya çalışıyordum.sorunlar şöyle yaşsmak istediğimiz yerler aynı değil birimiz şehir birimiz küçük yer istiyor. Ben eşimle konuşmak paylaşmak istiyorum o önemsizse neden konuşuyoruz diyor. Hayatta önemli gördüğümüz şeyler aynı değil
Anladım. Sizde mutsuzsunuz zaten anladığım kadarı ile.

Merhaba hanımlar senelerdir formu takip ediyorum.Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var
34 yaşındayım 8 yıllık evliyim.çocuğum yok.Ben de eşim de çalışıyoruz. İlk evlendiğimiz zamandan beri problemlerimiz var. Ben problemleri ne kadar yok saymaya çalışsam da olmuyor. Eşimle dünya görüşlerimiz gerçekten çok çok farklı.Sevdiğimiz şeylerden yaşamak istediğimiz yere her konuda fikirlerimize kadar farklı.defalarca boşanmayı konuştuk ben cesaret edemedim.Onu seviyorum o da sevdiğini söylüyor ama çok farklıyız diyor. Evli kalmak istemiyor.
Bir hafta önce yine ayrılmak istediğini başka çaremiz olmadığını söyledi.Bu defa ağlayıp yuvamızı yıkmayalım demedim. Yeter sen bilirsin dedim. Yasak bitsin ayrılacağız dedi. sessizce evde yaşıyorum.Zaman zaman güzel zamanlar aklıma geliyor. Ona da üzülüyorım sonuçta çok uzun zamandır ayrılmak istiyor. Ben cesaret edemiyordum.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.ayrıldıktan sonra ben kendim evimde aynı düzenimde yaşamak istiyorum ama etrafın ailemin tepkilerine nasıl karşılık vereceğim bilmiyorum.buna karşı çıkanlar olacak. Nasıl mücadele edeceğim.bundan sonra nasıl normale döneceğim bilmiyorum. İnsan herşeye alışır biliyorum ama nasıl alışacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yol gösterin.
Bir otuzdort yaş daha yasacaginiz belli mi seni istemiyorum birinin kahrını niyecekersin çevre herşey der evliyken de eminim diyorlardı dik dur güçlü dur

Bir otuzdort yaş daha yasacaginiz belli mi seni istemiyorum birinin kahrını niyecekersin çevre herşey der evliyken de eminim diyorlardı dik dur güçlü dur
Haklısınız.gerçekten eşimin açısından bakınca ona da hak veriyorum.ama daha geçen hafta çekindiğimiz fotoğrafları görünce içim bir tuhaf oluyor.çevreye karşı kendi evimde yaşamakta ısrarcı olacağım.çok teşekkür ederim

Şu an ayrılık kararı sebebiyle mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama yine de mutlu zamanlarımız oluyordu. Ben önemsiz bulduklarını konuşmuyordum.ne bileyim yaşayıp gidiyorduk.
Ama bu ot gibi bir yaşam değil mi ? Çok daha fazlasını çok daha iyisini hak etmiyor musunuz sizce de ? Eğer teraziye koyacak olursanız büyük ihtimal mutsuzluk ağır basacaktır. İnsan beyni bazen bize oyun oynar. Sizinde sürekli aklınıza mutlu anların gelme sebebi bu.

seven insan farklılıklarla sever. sevdiği halde ayrılmak için ısrar eden yasakların kalkmasını bekleyen de ilk kez görüyorum. bu kadar aceleciliğe sıraladığınız sebepler bana garip geldi doğrusu.
ayrıca ayrıldıktan sonra kimseye bi şey açıklamak zorunda değilsiniz nasıl bir hayat sürmek istiyor ve nerede yaşamak istiyorsanız yaşayın boşverin milleti. hakkınızda hayırlısı olsun
bi sey dicem fotodaki siz misiniz( konu disi =) )

Ama bu ot gibi bir yaşam değil mi ? Çok daha fazlasını çok daha iyisini hak etmiyor musunuz sizce de ? Eğer teraziye koyacak olursanız büyük ihtimal mutsuzluk ağır basacaktır. İnsan beyni bazen bize oyun oynar. Sizinde sürekli aklınıza mutlu anların gelme sebebi bu.
Mutsuzluk ağır mıydı bilmiyorum. Ne bileyim hergün kavga gürültü yoktu.sakince zıt olduğumuz konuları konuşuyorduk zaman zaman.sabah canım diyen insan akşam ayrılalım dedi ne hissedeceğini şaşırdım

Niye üzülüyorsunuz ki onun adına ? Onu bu kadar üzseydi böyle bir karar vermezdi. Fazla iyi niyetli geldiniz bana.
O Ayrılmak istedi ve ben kabul etmedim mutsuz oldu diye üzüldüm.gerçi uzun zamandır ayrılalım dedi ama hiç mahkemeye başvurma gibi bir durumu olmamıştı.yani harekete geçmemişti.ayrıca o hiç üzgün değil.

O Ayrılmak istedi ve ben kabul etmedim mutsuz oldu diye üzüldüm.gerçi uzun zamandır ayrılalım dedi ama hiç mahkemeye başvurma gibi bir durumu olmamıştı.yani harekete geçmemişti.ayrıca o hiç üzgün değil.
Kimseyi zorla tutamazsınız. Hadi diyelim tuttunuz mutlu edemezsiniz. Erkekler böyledir ağızlarına sakız ederler ama adım atmaktan da kaçarlar bazen. Bakın kendiniz diyorsunuz üzgün değil diye. Üzmeyin sizde kendinizi yolunuza bakın.

Kimseyi zorla tutamazsınız. Hadi diyelim tuttunuz mutlu edemezsiniz. Erkekler böyledir ağızlarına sakız ederler ama adım atmaktan da kaçarlar bazen. Bakın kendiniz diyorsunuz üzgün değil diye. Üzmeyin sizde kendinizi yolunuza bakın.
İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun

eşiniz uzun süredir ayrılmayı kafaya koymuş siz kabul etmemişsiniz, bunun sonu başka bir yere varamazdı ki zaten.
en iyisi kimsenin ne diyeceğini düşünmeden, kendi hayatınızı yaşayın.
şimdi kabullenmesi zor oluyordur eminim ama sonrasında çok daha mutlu olacaksınız Hoppa

eşiniz uzun süredir ayrılmayı kafaya koymuş siz kabul etmemişsiniz, bunun sonu başka bir yere varamazdı ki zaten.
en iyisi kimsenin ne diyeceğini düşünmeden, kendi hayatınızı yaşayın.
şimdi kabullenmesi zor oluyordur eminim ama sonrasında çok daha mutlu olacaksınız Hoppa
İnşallah teşekkür ederim.dediğiniz gibi bu işin sonu her türlü ayrılığa varacak

Back
X