lütfen banada bi cevap

berre45

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
99
0
286
42
Diğer
kızlar daha adetime 1 hafta var ama sanki belirtiler de var bide bademciklerim iltihaplandı antibiyotik kullanmam lazım ama korkuyorumda gerçi bu ay çok düşük bi ihtimal hamişlik ama yinede bellli olmaz karnımın alt taraflarında şişkinlik hissediyorum gaz da var sürekli midem kazınıyor bide arkadaşın biri yazmış kaşıntı vardı diye bendede var hemde çok ama bu hamilelik belirtisimi bilmiyorum bide son birkaç gündür ayaklarımı ısıtamıyorum sürekli soğuk sizce hamile olma olasılığım varmı

canım sonuçta ihtimal var riskee etme derim ben yerinde olsam kesinlikle kullanmazdım antibiyotik kan testi yaptırmadan önce tehlikeli olabilir sonuçta

merhaba berre canim bence belirtlerin baya var bende bademciklerimde iltihab olmadi ama ara sira bi sag tarafi yumruk olurdu nasil diyiyim sanki bisey yemisim o sag bademcigima kalmis su ica ica gitmezdi bi gece sabaha dek uyuyamadim bademciklerimden sorun var yada soguktan olmus diye dusundum ama o da hamileliyin bi belirtisiymis meger insala seninkide oyledir

cnm benmde adetim 1 gün geçti şuanlıkk.. bende beklemedeyim aynı senn gibi benmde gaz sorunum çok vardı bu ay bide ayak üşümesi kat kat çorap giysemde donuyordu ayaklarım ve benmde bu ay adetime 3 gün kala birde 2 gün sonra yapmıştım ikiside silik çizgi çıktı başka markadan yapmıştım sonuncusunu....sennde belirtilerin çok benziyor antibiyotikler hamileliğin dışında zaten bizede zarar bence kullanma cnm hamile olupta sorun yaşamaktansa 1 haftan kalmş bence sabret.. bende yumurtlama günlerimin olduğu günlerde vucudumda taneler çıkmıştı( tatlı yediğimden çok severimm :)) )dr içten kesici antibiyotik verdi ben asla kullanmadm daha sonra midemde gaz olduğunu söyledm ya cnm aynı anda mide ağrımda oldu yine dayanamadım gittim yine mide ilaçları verdiler onlarıda korkudan içemedim... şuanda adetim 1 gün geçti en azından varsa bile içim çokk rahatt bence en doğrusuda bu..inş. hamilesindir cnm kendine dikkat et hayırlısı olsn senn için

canım kanda bir bhcg baktır istersen
ben adetiem 1 hafta varken öğrenmiştim gebe olduğumu
bende senin gbi ilaç kullanacaktım
geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…