lutfen banada yardim edin. Aldatiliyorum. Mail sifresini bulmam lazim...

bence senin bu yazdıkların, her ne kadar burası bir forum ortamı olsa da hamile ve aldatılan bir kadına bu kadar detaylı yazılmamalı
ayrıca demek istediğim kendini geri çekmesi değil
sanırım tam ifade edemiyorum
bizim bir kişiliğimiz vardır
fakat içinde bulunduğumuz durumlar kişiliğimizi etkileyebilir, kendimizden hiç memnun olmadığımız bir hale bile sokabilir
böyle durumlarda insan kendi özüne dönebilirse hem kendini daha çok sever, hem de çevresi bundan etkilenir
genellikle evliliklerde, hatta ilişkilerde
kıskançlık aşktan daha uzun sürer
eğer konu sahibi artık eşine bir nevi yalvarmaya son verip
kendi özüne dönüp, kendini ön plana çıkarabilirse
bu evlilik bundan mutlaka etkilenir

uyarmak, yalvarmak dediği şeye son vermeli işte bence
umursamamalı artık ya da en azından umursamıyor görünmeli
ama kırgın gibi değil, gerçekten umursamıyor gibi

ama bak demiyorum ki bu şekilde devam etsin
bence zaten bitmiş aralarındaki ilişki
ama madem devam edecek bari gururuyla devam etsin, yalvararak, ağlayarak değil

ayrıca, az da olsa hiç yok değil
kocasını tekrar elde eden kadınlar var

(bunları doğru bulmuyorum, ben olsam böyle birşeyi tercih etmezdim, fakat konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapıyorum)

herşeyi açık açık yazmam gerekse
adam başka bir kadına asılmış, ne uyarısı, ne konuşması diye başlamam gerekirdi...

Evet simdi anladim ne demek istedigini (yari roman yazdiktan sonra :p ). Ne diyeyim kadin olarak üzülüyorum. Kadinlar aslinda cok güclu yaratiklar ama maalesef bircogu kendi gücününün farkinda degil :(

bu arada, senin gibi seviyeli saygı sınırları içinde tartışabilen üyeleri çok seviyorumHoppa

Tesekkür ederim. Düsünceni daha iyi acikladigin icinde tesekür ederim. Ben fikir alis verisi severim. Insan olarak daima ögrenceklerimiz var. Yeterki seviyeli bir sekilde olsun fakat bu iste herkes ile olmuyor.

Evet simdi anladim ne demek istedigini (yari roman yazdiktan sonra :p ). Ne diyeyim kadin olarak üzülüyorum. Kadinlar aslinda cok güclu yaratiklar ama maalesef bircogu kendi gücününün farkinda degil :KK43:

Tesekkür ederim. Düsünceni daha iyi acikladigin icinde tesekür ederim. Ben fikir alis verisi severim. Insan olarak daima ögrenceklerimiz var. Yeterki seviyeli bir sekilde olsun fakat bu iste herkes ile olmuyor.

bence de kadınlar çok güçlü yaratıklar fakat sanırım herkesin o gücü keşfetmesi için farklı bir sınır var Hoppa

Cok zor ya. Allah yardimcin olsun. Ne denir ki? Hayati onlara zindan et. Sakin kendini düşmüş gosterme.
Unutma yuva yikanin yuvasi da olmaz..

allah yardimcin olsun. en dogru karari verirsin umarim.basima gelmis gibi uzuldum. keske konuyu kapatmasan. ama seni de anliyorum. acimasiz yorum yapan olur. zaten acimasiz olmasa bile yazilanlarin hepsi canini yakiyordur eminim.en hassas olan donemde bunlari yasaman da cabasi. restine de cektin samirim bundan sonra artik esinin davranislari dogrultusunda yon vereceksin hayatina. kolayliklar diliyorum.

Back
X