arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve acilen yardımlarınızı bekliyorum...
yaşadıklarımın bir kısmını kısaca anlatıyorum burada :
ilk bebek düşündüğümüzde aradan zaman geçip olmayınca dr a gittik ve orda pko lu olduğumu öğrendim tedavi olmadan asla çocuğumun olmayacağı söylendi ve tedaviye başladık 6 aylık tedavi ile olmayınca dr rahim filmi istedi rahim filminide çektirdim çok şükür ki onda hç bir sorun olmadığı söylendi rahim filminden 1 ay sonraki ayda yine gonal-f ve klomen artı yumurta çatlatıcı kullandım ve 2012 ekim ayında hamile kaldım herşey çok güzel ilerledi herşey çok normaldi bütün zeka test sonuçları hepsi normal geldi 6.ayımızda ayrıntılı ultrason için dr randevumuz vardı gttik ve orda bebeğin kalbinin durmuş olduğunu söylediler bize zaten o an benm yıkıldığım andı...daha sonra normal doğumla bebeği doğum yaptım vs. vs. bi sürü sıkıntılı şeyler yaşadık. dr bize 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi ve 3 ayımız doldu bu ay korunmayı bıraktık tedavimiz tekrar başladı son adetim 24 mayıstı ama bana dr um 21.06 da git kandan baktır çıkar dedi dün akşam baktırdık ve sonuç POZİTİF ama değer düşük çıktı 23 çıktı o yüzden tam sevinemedim çok korkuyorum bşy olucak yine diye aynı durumda olan varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum