lütfen banada yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum...

melekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
75
1
6
Çorum
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ve acilen yardımlarınızı bekliyorum...

yaşadıklarımın bir kısmını kısaca anlatıyorum burada :

ilk bebek düşündüğümüzde aradan zaman geçip olmayınca dr a gittik ve orda pko lu olduğumu öğrendim tedavi olmadan asla çocuğumun olmayacağı söylendi ve tedaviye başladık 6 aylık tedavi ile olmayınca dr rahim filmi istedi rahim filminide çektirdim çok şükür ki onda hç bir sorun olmadığı söylendi rahim filminden 1 ay sonraki ayda yine gonal-f ve klomen artı yumurta çatlatıcı kullandım ve 2012 ekim ayında hamile kaldım herşey çok güzel ilerledi herşey çok normaldi bütün zeka test sonuçları hepsi normal geldi 6.ayımızda ayrıntılı ultrason için dr randevumuz vardı gttik ve orda bebeğin kalbinin durmuş olduğunu söylediler bize zaten o an benm yıkıldığım andı...daha sonra normal doğumla bebeği doğum yaptım vs. vs. bi sürü sıkıntılı şeyler yaşadık. dr bize 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi ve 3 ayımız doldu bu ay korunmayı bıraktık tedavimiz tekrar başladı son adetim 24 mayıstı ama bana dr um 21.06 da git kandan baktır çıkar dedi dün akşam baktırdık ve sonuç POZİTİF ama değer düşük çıktı 23 çıktı o yüzden tam sevinemedim çok korkuyorum bşy olucak yine diye aynı durumda olan varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum

canım öncelikle basın sağolsun insallah tekrarını yasamazsın
bu sefer güzel olsun insallah hersey
ben netten bhcg değerlerine baktımda 23 normal gibi geldi
asıl önemli olan 1 gün aralkla 2 katına cıkması
acaba tekrarmı yaptırsan kan testini

çok tşk.ederim cnm dün akşam acilde yaptırdım testi bugün bekliyorum yarın tekrar yaptırıcam..bide doktorumla konuştum progestoron bakıldımı dedi bende hayır dedim bugün bekliyoruz yarın tekrar yaptırıcaz işte ama çok korkuyorum

Cnm basib sagolsun rabbim bi daha evlat acisi gostermesinninsalla
Burda bi arkadasin adeti 5 gun gecimis degeri 19 du simdi oglu 7 aylik
Onemli olan deger degik saglikli sekilde artis gostermesi

Cnm basib sagolsun rabbim bi daha evlat acisi gostermesinninsalla
Burda bi arkadasin adeti 5 gun gecimis degeri 19 du simdi oglu 7 aylik
Onemli olan deger degik saglikli sekilde artis gostermesi

tşk.ederim yaren amin hç kimseye o acıyı yaşatmasın rabbim bide benm adem 24 ünde bna dr um tedavide olduğumuz için erken baktırdı bn 3 gün önce baktırmış oldm ama ynede beni kuşkulandıran şey diğer hamileliğimde yne erken bakılmasına rağmen 154 çıkmıştı o yüzden bşy olur die korkuyorm

bugün tekrar kan testi yaptırdım değer yükselmiyo düşüyo aksine doktorumu aradım düşük yaparsın kanaman başlar dedi bunuda kaybediyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…