Merhaba herkese, ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. Bir çok doktorla görüştüm. Arda Pelen, Şaban Çelebi, İlker Koçak Ve Hakan Gence. Burun derim kalın, kemerim var ve de burun ucum geniş. Kemeri herkes törpüleyecek ama burun ucunun da küçülesini istiyorum. Dr. İlker Bey'le görüştüm, fotoşopla similasyon yaptı burnumu çok beğenmedim. Ve çoğunlukla olumsuz konuştu. Beklediğin gibi bir burun yapamayız, burnun yüzde otuz küçülmez dedi. Arda Pelen burun ucunu küçültürüz, kemerin de törpülenir yüzüne yakışır dedi. Ama fotoşopla fotoğraf üzerinde oynama yapmadı. Yani nasıl bir burun çıkacağını bilmiyorum. Şaban Çelebi yine fotoşopla similasyon hazırladı, yine İlker Koçak'ın yaptığına benzer bir sonuçtu. Hakan Gence ise similasyon yapmadı burnumu şikayetçi olduğum konuları düzeltebileceğini söyledi. Arkadaşlar kalın derili, burun ucu geniş ve kemerli bir burnu olup yaptıran var mı? Küçük burnu ve kemeri olan insanlara her doktor güzel sonuç çıkartabiliyor. Önemli olan zor burunda bir doktorun nasıl bir değişim yapabileceği. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.