Lütfen beni kendime getirin adamı delirticem

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar 1,5 yıllık bir ilişkim var 3 ay kadar nişanlıyız kendisiyle,nişanlım bana karşı saygılı sevgili bir insan hatta o kadar saygılı ki kızgınlıkla defol git demişliğim bile olsa lütfen bu cümleyi bidaha kullanma der karşılık verme anlayışı budur sakin ve sabırlıdır..Ama ben bu adamın o kadar çok üstüne gidiyorumki o sakin sabırlı oldukça ben abartıyorum çıkardığım kavgaların haddi hesabı yok.

Neden derseniz elle tutulur hiçbişey yok günde biçok kez arar,yazar ama bi saat yazmadımı hemen olay çıkartırım..İşyerinde hergün öğle arasını zehir ediyorum iş arkadaşlarıyla zaman geçiriyo diye..Halbuki dönüşte veya bir işi olduğunda dönüşte hemen özlemle beni arar,anlatır.Psikolojim biraz bozuk sanırım hep ben böyle olduğum için beni aldatacakmış gibi hissediyorum ve madem aldatıcak kötü davranayımda en azından değsin diyorum,çünkü bi insan bu kadar gerçek olabilirmi naparsam yapayım beni sakinleştiren seven bi insan ben ise kavgadan besleniyorum sanki..

Bazı erkekler hem aldatıp hemde eşlerine karşı çok iyi olurlarmış sanki öyleymiş gibi geliyo ama şüpheleneceğim hiçbişey yok kendime güvenim zayıf..Kıskançlığım had safhada aldatsa nolcakki er yada geç ortaya çıkmıcakmı diyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum ama yapacağımdan da geri kalmıyorum hergün başka bişeyden kavga çıkarıyorum oda huzur istiyorum lütfen diyo..O kadar mutsuzumki o bana karşı sevecenken ben suratı asık duruyorum..Çok üstüme geliyosun ben olmasam hayatın biticekmiş gibi davranıyosun lütfen böyle olma ben nişanlımın her zaman güçlü ve mutlu durmasını istiyorum diyo beni üzmeden konuşuyo ama ben bu kafayla napmalıyım arkadaşlar çok üzgünüm..

Defalarca kez sana söyledik dinlemiyosun. Doktora git. Ciddi ciddi git. Yazık adama daha fazla zehir etme gençliğini. Emin ol cok şanslı birisin. Senin şu anlattıklarını kaldıracak adam milyarda bir. Sen onu bulmuşsun ve kıymetini bilmemek için elinden geleni yapıyosun. Doktora git.

Peki şu son mesele noldu. O mu aradı özür diledi sen mi?

böyle devam edersen bir süre sonra sahiden adam yorulacak , bunalacak ve bir çocuk eğitir gibi seni eğitmekten sıkılacak. seni terk edecek. 6 yıllık ilişkinin ardından sevgilimin de bana yaptığı buydu. sonunda bana dank etti, çok zor günlerden geçtik. şükürler olsun ki şu anda evliyiz :) ama kendimi çok törpülemem gerekti. inan zorlu süreçlerdi. bunları yaşamamak için lütfen kendini dizginle, gerekirse prikolojik destek al. kendine olan güvenini arttırmak için ne gerekiyorsa yap, dış görünüşüne özen göster, spor yap, kurslara yazıl, çevre edin. hayatının merkezi sevgilin olmasın.

Defalarca kez sana söyledik dinlemiyosun. Doktora git. Ciddi ciddi git. Yazık adama daha fazla zehir etme gençliğini. Emin ol cok şanslı birisin. Senin şu anlattıklarını kaldıracak adam milyarda bir. Sen onu bulmuşsun ve kıymetini bilmemek için elinden geleni yapıyosun. Doktora git.

Peki şu son mesele noldu. O mu aradı özür diledi sen mi?
Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız

böyle devam edersen bir süre sonra sahiden adam yorulacak , bunalacak ve bir çocuk eğitir gibi seni eğitmekten sıkılacak. seni terk edecek. 6 yıllık ilişkinin ardından sevgilimin de bana yaptığı buydu. sonunda bana dank etti, çok zor günlerden geçtik. şükürler olsun ki şu anda evliyiz :) ama kendimi çok törpülemem gerekti. inan zorlu süreçlerdi. bunları yaşamamak için lütfen kendini dizginle, gerekirse prikolojik destek al. kendine olan güvenini arttırmak için ne gerekiyorsa yap, dış görünüşüne özen göster, spor yap, kurslara yazıl, çevre edin. hayatının merkezi sevgilin olmasın.
Kendimi dizginlemem benim açımdan o kadar zor bişeyki sende beni anlarsın yakın şeyler yaşamışsın ne güzel sonunda evlenmişsin :) hayatımın merkezi etmicem aramıcam yazmıcam o aramadıkça desemde bu dediğimi sadece bir gün uygulayabiliyorum

boşversemde olmuyoki yapım değil hergün kavga edicek bişey buluyorum

bu kadar sık kavga etmek için enerjiyi nereden buluyorsun?
bak bu adam birgün gözünün üzerinde kaşın var der ve gider.
yakında bu ilişkiyi sorgular ve huzura doğru yol alır. çevrenizde huzurlu çiftler varsa daha da çabuk kaçar.
senin konularını okurken ben burdan bile yoruluyorum, bu adam nasıl yorulmasın, nasıl bitirdiğini anlamazsın bile.
demedi deme.

Son paragrafi okumadim.Yarin birgun evlilik olursa bu sabri gosterecegini sanmiyorum.O da bir insan ve tahmmul sinirlarini coktan asmissiniz.Bir saat yazmasa olay cikarmak nedir? Siz nisanli misiniz, kendinize kole mi aldiniz? Olmaz boyle.Bir an evvel kendinize ceki duzen verin.

Önceki konularınızdan ve şu an ki yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla 'geçimsizsiniz'

Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız
Utanacak bişi yok ki. Herkes gidiyo psikolog veya psikiyatriste. Ben de gittim. Onların işi bu zaten. Normal olmayan ruh halini düzeltmek. Bak sana samimiyetle ve ciddiyetle söylüyorum. Şu an nişanlısın. Yaşadığın ve yaşattığın problemler evlilik hayatında karşılaşacaklarinizin yüzde 10u sadece. Evlilikte daha yorucu problemler olacak. Onların altından nasıl kalkacaksın? Allah izin verirse sizde isterseniz çocuğunuz olacak. Hamilelik dönemi ve doğumdan sonraki dönem toplam bir yil normal insanın bile psikolojisine ağır gelebiliyor nasıl kaldiracaksin? Kendinde bişeyler degistirmeden çocuklarını nasıl normal yetiştireceksin?

Mutluluğu kendinede onada zehir ediyorsun. Ne güzel bi ilişkin var bence aklını başına al. İlerde çocuk 'ben bunun tripleriylemi uğraşcam yeter' deyip giderse pişman olursun bak. Değer görüyorken değer ver, ama abartma yani..

Back
X