Lütfen beni kendime getirin adamı delirticem

Yap canim ya.....elinden nasil geliyorsa
ne kadar geliyorsa yap...
catir catir da keyfini sur :)
Yarasin....zira evlendikten sonra bu turler tripci sagopa calmaya basliyor :D

Bir atasözü de benden gelsin
"Deli kız deli gelin olur. Deli gelin de deli kocakarı"
Velhasıl kelam siz değişmezsiniz. Aynen devam edin.

Ne zaman değişirsiniz biliyor musunuz, o sizi daha az önemser olursa veya başka kadınların ona ilgili olması durumunda veya o başka kadınlara daha ilgili görünürse..
Sizin yaptığınızın adı maalesef şımarıklık ve bunun farkındasınız.Sizi şımartan da nişanlınız.
Bir gün sizi şımartmaktan vazgeçecek olursa ne olur?

Yemin ederim konularını okudukça ben sıkılıyorum, o adam da derler ya peygamber sabrı diye ondan var bence. Bu gidişle sıkılacak zaten. Nişanlım çirkin diye konu bile açmıştın. Ya hu adam bir video beğeni diye bile olay yaratmışsın. Yazık adama... Biraz topla kendini, pişman olursun geç olur.

amma şımarık durum davranışları var yahu :D seni seven adamı buldun, herşeyine katlanan adamı buldun da can sıkıntısınamı girip kavgaya girişiyorsun ....sonradan kendinize geldiğinizde bayağa geç olmuş olur dr luk bi durum yok tamamen cansıkıntısı ve boşluk bence kendinizi oyalayacak bi hobi edinin :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi okudum,kızanlarda haklı anlamaya çalışanlarda olmuş durumumu..Geçimsiz olduğumu kabul ediyorum o karşılık verse çok mutlu olucam kavgadan mutlu olucam ama karşılık falan yok susuyo adam sakinleşince konuşalım der susmak ister..Bugün ilk sınavımı başarıyla geçtiğimi düşünüyorum bugün iş çıkışı görüşücektik ama dediki çok yoğun bi hafta geçiriyorum çıkıştada eve geç kalmak istemiceksin bi saat görüşmüş olucaz dedi bende olur tabii dedim hemde hiç surat yapmadan :) sonra aradı illa görüşmek istediğini söyledi ama ben haftasonu görüşelim dinlen sende dedim oda şaşırdı surat yaparsın sanıyodum dedi anlayışlı sabırlı biri olabilsem karşılığını alıcam aslında ama sabır diye bişey yok ne yazıkki

Back
X