- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
Istanbula gelmistim bi kez cok güzel yaaaNevşehiiiiiir :)
İst cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbula gelmistim bi kez cok güzel yaaaNevşehiiiiiir :)
İst cnm
Bdaha gel öğretmen hanmsın sen :)Istanbula gelmistim bi kez cok güzel yaaa![]()
Ah İNSAALLAH:))) sen naptin canim adet olabildin miBdaha gel öğretmen hanmsın sen :)
Evt cnısı bugün adet oldm pzt rahim filmim çekilcek. Tedrgnm vllaAh İNSAALLAH:))) sen naptin canim adet olabildin mi
Korkma bacim eger tupler aciksa zaten ilac verilince cok bi aci duymuyorsun saniyelik. Ben sadece alet takilirken biraz aci duymustum o da benim darlik problemi var ondan. Ama annelik yolunda cekilen aci kutsaldir ferahla iki dakika bile surmuyor islem belki sen hic aci duymayacaksin aminnnnEvt cnısı bugün adet oldm pzt rahim filmim çekilcek. Tedrgnm vlla
Amin bacım aminnnnnn.Korkma bacim eger tupler aciksa zaten ilac verilince cok bi aci duymuyorsun saniyelik. Ben sadece alet takilirken biraz aci duymustum o da benim darlik problemi var ondan. Ama annelik yolunda cekilen aci kutsaldir ferahla iki dakika bile surmuyor islem belki sen hic aci duymayacaksin aminnnnsonumuz guzel olsun ya
![]()
Benimki de oyle diyodu sen ne acilara dayandin be gulum diye :))))Amin bacım aminnnnnn.
Kız kocam da diyo merVe sen takma ne kadar acıtcak sen alışıksın
tam fırlama bi kocam var allah onu güldüre
Benimki de oyle diyodu sen ne acilara dayandin be gulum diye :))))
Hahahha o zaman rahim filminden sonra daha cok genisliyomus diyip korkut onufelaketler ya
halbuki bnmki bnden çok korkuyo
bn alttan muayene olcam diye ödü kopuyo diyo genişlixek
![]()
Hahahha o zaman rahim filminden sonra daha cok genisliyomus diyip korkut onu![]()
Genislesin iste ferah ferah girer cikar tovbe yaaa ayyyacayip korkuyo
diyo genişlerse napcaz
sanki bnm elimde saftieik ya
![]()
Genislesin iste ferah ferah girer cikar tovbe yaaa ayyy![]()