• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen beni rahatlatin arkadaslar bir bakin

Kiz sen ne tatlisim vallahi guldurdun beni suan su halimde. :) aynen ne halleri varsa gorsumler ne halt ediyolarsa etsinler takmayacagim soz sen de stres yapma 2 dakikalık islem korkma tamam mi sonu guzel olur hem bak İNŞALLAH :dua:
Sen daha da tatlısınnnnn :) ovuştur göbüüşünü :) belki vardır yeğenime iyi bak. İnşallh vardır :) sakın bak ğzülmek yok ağlamak bide öyle teeeeeeee uzak akraba için amannnn diyim amannnn :)
Valla heyecanlandım ya dedim bian önce adet olym hemen peşine hsg çektircem dedim. Ana tık yok. Söktürücü aldım. Hala yok :D arada bi aşagya eğilip bakıyom acaba erkek miyim diye :D tövbe tövbeeeee :D

Az once özel bi durumdan dolayi hayatimda ilk defa boylr bisry yasadim aglama krizine girdim elim ayagim titredi gozumun onu karardi ve bayildim ayildigimda ellerim uyusmustu bi muddet tutmadi aglaya aglaya resmen icim cikti esim zor sakinlestirdi. Eşimi cok seviyorum onla ilgili degil kesinlikle. Uzaktan akrabalarla ilgili herneyse. Korkum daha yeni yumurtlama donemini atlattim eşimle guzel degerlendirmsitik bu ay rahim filmi de cekilmistim. Tek korkum yasadigim bu sıkıntı ya bebegimin olmasina engrl olursa diye kendimi okadar suclu hissediyorum ki kac saat dua ettim eger Allahim bebegim varsa koru diye. Daha 11 gun var bata da. Kızlar beni rahatlatin nolir :KK43:
Bata 11gun varsa daha 3 gun once yumurtlamissindir bisey olmaz cnim. Ben hamileyken ayni seyleri yasadim. Allah korusun bebeklerimizi...

Bata 11gun varsa daha 3 gun once yumurtlamissindir bisey olmaz cnim. Ben hamileyken ayni seyleri yasadim. Allah korusun bebeklerimizi...
Amin canim oyle bile insan kendini suclu hissediyor inan bana nasil bi icgududur direk elim karnima gitti bebegim varsa koru Allahim diye. Dollenmeyi engeller diye cok korktum yasasigim stres. Ama İNŞALLAH Bisey olmaz daha iyiyim suan..

Sen daha da tatlısınnnnn :) ovuştur göbüüşünü :) belki vardır yeğenime iyi bak. İnşallh vardır :) sakın bak ğzülmek yok ağlamak bide öyle teeeeeeee uzak akraba için amannnn diyim amannnn :)
Valla heyecanlandım ya dedim bian önce adet olym hemen peşine hsg çektircem dedim. Ana tık yok. Söktürücü aldım. Hala yok :KK70: arada bi aşagya eğilip bakıyom acaba erkek miyim diye :KK70: tövbe tövbeeeee :KK70:
Hahahah cansin ya vallahi su konusman cok icten cok samimi. Insnain yuzunu gulumsetiyorsun. Cok tesekkur ederim kuzum destegin icin. INSALALAH yegenin vardir ve seni duyuyordur. Sen niye adet olmuyosun ya gec dollenme filansa hamişsen? Hamis degilsen İNSAALLAH en yakin zamanda adet olursun da filmini cekilirsin kuzuuu:dua::KK200::KK200:

Amin canim oyle bile insan kendini suclu hissediyor inan bana nasil bi icgududur direk elim karnima gitti bebegim varsa koru Allahim diye. Dollenmeyi engeller diye cok korktum yasasigim stres. Ama İNŞALLAH Bisey olmaz daha iyiyim suan..
Allah onu sana yazdiysa eger hicbisey olmaz mrk etme. Ben yerlesme zamani cocuk parkinda kostum zipladim oynadim spor yaptim. .. normalde yapmadigim şeyler ama yerimde duramadim iste. Hamileykende 7. Haftamda sinir krizi gecirdim bagirdim agladm sagi solu yumrukladim tepindim..... insallah bebeklerimizi Rabbim bize bagislasin korusun onlari...

Hahahah cansin ya vallahi su konusman cok icten cok samimi. Insnain yuzunu gulumsetiyorsun. Cok tesekkur ederim kuzum destegin icin. INSALALAH yegenin vardir ve seni duyuyordur. Sen niye adet olmuyosun ya gec dollenme filansa hamişsen? Hamis degilsen İNSAALLAH en yakin zamanda adet olursun da filmini cekilirsin kuzuuu:dua::KK200::KK200:
Aminnnn gülüm benim aminnnn :) :) :)
Sen nasıl oldn bacım bn daha yeni uyandım günaydın :D

Aminnnn gülüm benim aminnnn :) :) :)
Sen nasıl oldn bacım bn daha yeni uyandım günaydın :KK70:
Bacim daha iyiyim cok sukur calisiyorum zaten ogretmenim cocuklar bana cok iyi geldi onlarla egleniyorum :) sen nasilsun kuzummm

Allah onu sana yazdiysa eger hicbisey olmaz mrk etme. Ben yerlesme zamani cocuk parkinda kostum zipladim oynadim spor yaptim. .. normalde yapmadigim şeyler ama yerimde duramadim iste. Hamileykende 7. Haftamda sinir krizi gecirdim bagirdim agladm sagi solu yumrukladim tepindim..... insallah bebeklerimizi Rabbim bize bagislasin korusun onlari...
Aynen ben de biraz sakinleyince oyle dusundum kuzum RABBim nasip edecekse o mutlaka olur etmeyecekse ne yapsam da olmaz cok sagol canim benim destegin icin cok cok sagol

Bacim daha iyiyim cok sukur calisiyorum zaten ogretmenim cocuklar bana cok iyi geldi onlarla egleniyorum :) sen nasilsun kuzummm
Öğretmeniz şeklimiz var diyosn yani :halay:
Nasl olaym cnm yürüyüşe çıktım koca göbeğim, kalçam ve basenlerimle :halay:

canım stres yumurtaları catlatmadan vucuttan atıyor senın yumurtalama zamanın gecmıs buyuk ıhtımalle bu yızdeb yumurtaların mantıken artık catladıgu ıcın atılamaz ve yumurtan dollendıyse sımdılık tuplerınde duruyordur henuz rahıme dusmedıgı ıcın dusuk tehlıkende yok yanı rahatla ve kafana takma eger yumurtlayıp dollendıyse bısey olmaz ama henuz yumurtlamamıssan yada henuz yumurtan olgunlasmamıssa artık sakın olmaya calısmalısın

Öğretmeniz şeklimiz var diyosn yani :halay:
Nasl olaym cnm yürüyüşe çıktım koca göbeğim, kalçam ve basenlerimle :halay:
Iyi yapmissin yuruyus candir ben cok severimmm :halay::halay: boy kaç kilo kac ki koca koca diye bahsetmissin:KK48::KK48:

canım stres yumurtaları catlatmadan vucuttan atıyor senın yumurtalama zamanın gecmıs buyuk ıhtımalle bu yızdeb yumurtaların mantıken artık catladıgu ıcın atılamaz ve yumurtan dollendıyse sımdılık tuplerınde duruyordur henuz rahıme dusmedıgı ıcın dusuk tehlıkende yok yanı rahatla ve kafana takma eger yumurtlayıp dollendıyse bısey olmaz ama henuz yumurtlamamıssan yada henuz yumurtan olgunlasmamıssa artık sakın olmaya calısmalısın
Canimm cok mantikli doğru diyorsun evet ovulasyom testi kullaniyorum yumurtlamam olali 5 6 gun filan oldu insaALLAH etkilenmemistir tabi gecti yani yumurtlamam. Cok teşekkür ederim buarada destegin icin:KK200:

Back
X