- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.304
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
öyle haraketli işlerde zamanın nasıl geçtiğini anlamassın...Arkadaşlar günaydın,
Dün sosyal medyada bizim üniversitenin itiraf sayfasına bir iş ilanı düşmüş kafede akşam 4 saat çalışacak bayan (nefret ederim bu tabirden) eleman diye. Ne çıkar ki diyerek ulaşmalarını talep ettim. Nitekim döndüler ilgilenirseniz görüşelim diye. Erkek arkadaşımın tanıdığı çıktı kafenin sahibi. Karı koca çok tatlı insanlar. Çok da anlayışlılar. Oldu ki dersler ve iş ağır geldi çıkmak istedim hiç sorun çıkmayacağını söylediler.
1 hafta deneme sürem var. Bu akşam başlıyorum, çok heyecanlıyım. Daha doğrusu gerginim bilemiyorum. Siz ilk iş tecrübenizi paylaşır mısınız az biraz rahatlamaya ihtiyacım var
ilk öğrenciyken çok ünlü bir mimara facebook tan mesaj atmıştım yanınızda işe başlayabilir myim diye:))) o da gel dediArkadaşlar günaydın,
Dün sosyal medyada bizim üniversitenin itiraf sayfasına bir iş ilanı düşmüş kafede akşam 4 saat çalışacak bayan (nefret ederim bu tabirden) eleman diye. Ne çıkar ki diyerek ulaşmalarını talep ettim. Nitekim döndüler ilgilenirseniz görüşelim diye. Erkek arkadaşımın tanıdığı çıktı kafenin sahibi. Karı koca çok tatlı insanlar. Çok da anlayışlılar. Oldu ki dersler ve iş ağır geldi çıkmak istedim hiç sorun çıkmayacağını söylediler.
1 hafta deneme sürem var. Bu akşam başlıyorum, çok heyecanlıyım. Daha doğrusu gerginim bilemiyorum. Siz ilk iş tecrübenizi paylaşır mısınız az biraz rahatlamaya ihtiyacım var
İlk işim garsonluktu. Tepsiyi sağ elinizi alttan tutarak taşırsanız düşürmezsiniz :) en çok korktuğum bişeyleri düşürüp kırmak dökmekti ama çok şükür hiç öyle birşey olmadı. hayırlı olsun yeni işiniz :)Arkadaşlar günaydın,
şu anda da öğretmenlik yapıyorsunuz di mi? Hayatın içine atılıp zorluğunu çeken insanlar hep bi şekilde güzel yerlere geliyorlar,bu hep böyle.. İmrendim size..İlk iş tecrubem pazarlamacilikti..İzmir sıcağında valizle kapı kapı gezip çeyizlik eşya tanitiyordum.Yasim 14 idi ...ikincisi fabrikada gece vardiyasında deterjan paketliyordum....aksam 7 / sabah 7 arasi...Gece 12 de yemek yer kolileri birleştirir mola bitene kadar uzanirdim.Yaşım 15 di. Ucuncusu Alsancak ta bir kafede garsonluk yapıyordum.17 me yeni girmiştim ....Sakinlestin mi?
Cok teşekkür ederim güzelim doğru hatirliyorsun şimdi öğretmenlik yapıyorum (doğum sonrası izindeyim gerçi) .Çok şükür ben çok şanslı bir insanım.Allah iyi insanlarla da karşılaştırdı ...emeklerim zay olmadı. Yoksa çok kötü durumlarla da başbaşa kalabilirdim.Bazi durumlarda kaybedecek birseyinin olmaması /başka seçeneğinin olmaması itici güç oluyor ...tüm potansiyelini hedefe yöneltmene yol açıyor. Benimkisi o hesap.şu anda da öğretmenlik yapıyorsunuz di mi? Hayatın içine atılıp zorluğunu çeken insanlar hep bi şekilde güzel yerlere geliyorlar,bu hep böyle.. İmrendim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?