Lutfen beta hcg degerinden anlayan varsa yardım olur mu

pnarserkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
6
2
1
31
Adetim duzensiz olduqu icin takip etmedim gogus hassasiyetiyle test yaptim pozitif cikti sonra acilde kan werdim deqerim 7489 cikti doktor sadece kese war qorulur dedi kaç haftalık olduqunu sordum bisey demedi 4 haftalik oda olabilir dedi bende anlamadim yani

Eklentiler

• IMG_20220804_120632_050.webp
    IMG_20220804_120632_050.webp
    6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20220805-WA0002.webp
    IMG-20220805-WA0002.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 47
Adet başlangıç tarihine göre hesaplama yapman lazım ama bilmiyosun.ultrasonda haftası belli olur sıkıntı yapma.saglikla gelsin 🙏

Adetim duzensiz olduqu icin takip etmedim gogus hassasiyetiyle test yaptim pozitif cikti sonra acilde kan werdim deqerim 7489 cikti doktor sadece kese war qorulur dedi kaç haftalık olduqunu sordum bisey demedi 4 haftalik oda olabilir dedi bende anlamadim yani
Adet düzensizliğinde net bir şey diyemeyiz. Beta da net olarak hafta bilgisi vermez. Doktor kesenin ölçümünü yaparken söyleyebilirdi onu neden yapmadı anlamadım. Siz bir süre bekleyin kendinize bir doktor belirleyin kalp atışına gidin o size detaylı bilgi verir

Adet düzensizliğinde net bir şey diyemeyiz. Beta da net olarak hafta bilgisi vermez. Doktor kesenin ölçümünü yaparken söyleyebilirdi onu neden yapmadı anlamadım. Siz bir süre bekleyin kendinize bir doktor belirleyin kalp atışına gidin o size detaylı bilgi verir
Acil doktoru kese olusmustur dedi utrasyonda falan bakmadi yani 7 temmuzda bayram qunuden bir qun once bittiqini biliom adetimin 5 qun surer adetim o zman 1 temmuz da hasta oldum doqru yaa buldum son adet tarihimi 🙂

Back
X