Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de bir sorum olacak bende artış %50 oldu ilk test 26 ikinci test 40 salı günü üçüncüyü yaptıracağım.. Sizce yükselme ihtimali var mı ?!? İkincisi yine %50 yükselirse iyi bir gebelik olmuyor mu kafam da deli sorularCanm artışın gayet güzel endişelenme. Yüzde 60 artması yeterli bebeğin gelişimi için. Seninki Gayet guzel
Merhaba hala gebe misiniz ? Sorun olmadı değil mi? Benim de değerlerim 26 ikinici test 40 üçüncüyü salı yaptıracağım. Doktorum ilk testin de geç döllenme olduğunu düşündüm ikinci test sonucu 60-100 arası olması gerekirdi. Ters giden birşeyler var demek ki tekrar yaptır dedi.. Bugun adetim geçeli 3. Günü Çarşamba günü adet olmam lazımdıYettim ..
Ben.ilk baktirdigim zaman 48 idi sonra 58 idi hep azar azar yükseldi ve suan 3 aylık.hamileyim doktor bana düşük olur demişti
Canm bildiğim kadarıyla en az yüzde 60 yükselmesi gerekiyor.Merhaba benim de bir sorum olacak bende artış %50 oldu ilk test 26 ikinci test 40 salı günü üçüncüyü yaptıracağım.. Sizce yükselme ihtimali var mı ?!? İkincisi yine %50 yükselirse iyi bir gebelik olmuyor mu kafam da deli sorular![]()
Evet cnm hamileyim. ..Merhaba hala gebe misiniz ? Sorun olmadı değil mi? Benim de değerlerim 26 ikinici test 40 üçüncüyü salı yaptıracağım. Doktorum ilk testin de geç döllenme olduğunu düşündüm ikinci test sonucu 60-100 arası olması gerekirdi. Ters giden birşeyler var demek ki tekrar yaptır dedi.. Bugun adetim geçeli 3. Günü Çarşamba günü adet olmam lazımdı
Bilmiyorum.. Ben özel doktora gidiyorum. 3. Bir test istedi.. Bakalım inşallah iyi çıkar.. Şu anda hiç bir hormonuma fln bakılmadı.. Anladığım kadarı ile 3. Test tem sonra karar verecek.. Şu anda %50 lik bir artış var.. Belki düzelir belki düzelmez dış gebelik sadece beni korkutuyor., onun da kanama sancı gibi belirtileri varmış.. Bende yok çok şükür ama tabi doktor ne der bilmiyorum.. Beta Hcg değeri düşükte olsa vajinal muayene ile bebeğin nerde olduğu tespit edilebiliyor mu?? Muhtemelen sende progestoron hormon düşüklüğü vardı. İğne ile tedavi edilebiliyor. Senin adına sevindim., inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım.. Sizin progestoron tedavisine kadar beta Hcg değerleriniz nasıldı?!?Evet cnm hamileyim. ..
Bence doktorunu değiştir ben öyle yapmıştım ve sonuç almıştım ilk doktor dış gebelik olur dedi vajinal bakti rahim içi gebelikmis kese gözükmüyor evine git otur dedi ilk çocuğum çok ağladım ozele gittim çok ilgilendiler ve 3 hafta içinde beta hcg degerlerim normal çıktı ...
Progesteron hormonuna bakildimi cnm kac çıktı benimde ilk çok düşük tu onunda düzelme hikayesi var tabiki . Suan durumun nasıl ???
%50 iyi aslında benim hep 10 artardı taş patlasa 40 artmıştır . Doktor üstten bakti goremedi vajinal bakti yumurtalarima dış gebelik mi diye o zaman anlaşıldı dis gebelik olmadığı ..Bilmiyorum.. Ben özel doktora gidiyorum. 3. Bir test istedi.. Bakalım inşallah iyi çıkar.. Şu anda hiç bir hormonuma fln bakılmadı.. Anladığım kadarı ile 3. Test tem sonra karar verecek.. Şu anda %50 lik bir artış var.. Belki düzelir belki düzelmez dış gebelik sadece beni korkutuyor., onun da kanama sancı gibi belirtileri varmış.. Bende yok çok şükür ama tabi doktor ne der bilmiyorum.. Beta Hcg değeri düşükte olsa vajinal muayene ile bebeğin nerde olduğu tespit edilebiliyor mu?? Muhtemelen sende progestoron hormon düşüklüğü vardı. İğne ile tedavi edilebiliyor. Senin adına sevindim., inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım.. Sizin progestoron tedavisine kadar beta Hcg değerleriniz nasıldı?!?
Amin Can'ım inşallah bebeğin şuan daki gelişimin de bir gerilik fln olmadı değil mi ?!%50 iyi aslında benim hep 10 artardı taş patlasa 40 artmıştır . Doktor üstten bakti goremedi vajinal bakti yumurtalarima dış gebelik mi diye o zaman anlaşıldı dis gebelik olmadığı ..
Evet progesteron hormonum 6larda idi ilk doktor ilaç vermedi ozeldeki progestan verdi gayet iyi suan ..
Iğne falan değildi yani hap kullandım ..
Güzel haberlerini beklicem senin için dua ediyorum allah hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm
Bir de beta Hcg kaç olunca vajinal muane de kesenin rahim de mi olup olmadığını görüyorlar%50 iyi aslında benim hep 10 artardı taş patlasa 40 artmıştır . Doktor üstten bakti goremedi vajinal bakti yumurtalarima dış gebelik mi diye o zaman anlaşıldı dis gebelik olmadığı ..
Evet progesteron hormonum 6larda idi ilk doktor ilaç vermedi ozeldeki progestanverdi gayet iyi suan ..
Iğne falan değildi yani hap kullandım ..
Güzel haberlerini beklicem senin için dua ediyorum allah hayırlı haberler almayı nasip etsin cnm