Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen beta ve progesteron sonucumu yorumlarmısınız çok endişeliyim
08.11 35.1 beta
10.11 73 beta
11.11 bir gün sonra 97 beta 15.1 progesteron
daha önce dış gebelik geçirmiştim.çok endişeliyim.
tecrübeli olanlar herşey normal mi sizce
08.11 35.1 beta
10.11 73 beta
14.11 beta 174 progestoron 11.2 çok iyi artmamış
tecrübeli olanlar herşey normal mi sizce.böyle olup sağlıkla bebeği olan varmı
08.11 35.1 beta
10.11 73 beta
14.11 beta 174 progestoron 11.2 çok iyi artmamış
tecrübeli olanlar herşey normal mi sizce.böyle olup sağlıkla bebeği olan varm
yorumunuz için çok teşekkür ederim.inşallah yarın sonucu göreceğim dediğiniz gibi yarın beta ve progesteron bakılıp muayene yapılacak.kaderde ne varsa o olucak.beklemekten ve kontrolden başka çare yok malesef
yorumunuz için çok teşekkür ederim.inşallah yarın sonucu göreceğim dediğiniz gibi yarın beta ve progesteron bakılıp muayene yapılacak.kaderde ne varsa o olucak.beklemekten ve kontrolden başka çare yok malesef
yazarsınız bizede sonucunuzu ama bence dış gebelik değil progestron çok dusuk cıkardı muhtemelen bırde kanamanız lekenız fln yoksa ıhtımal daha da dusuyor,sız dınlenın bol bol ıcınızı ferah tutun,en hayırlısı en guzelı sızınle olsun ıns.
yazarsınız bizede sonucunuzu ama bence dış gebelik değil progestron çok dusuk cıkardı muhtemelen bırde kanamanız lekenız fln yoksa ıhtımal daha da dusuyor,sız dınlenın bol bol ıcınızı ferah tutun,en hayırlısı en guzelı sızınle olsun ıns.