"Onun icin fedakarlik yapmayani zaten o istemezmis"
Heyy allahimm yaa ne saniyor kendini bu.
Herkes onun icin fedakarlik yapmaya mecbur sanki.ta burdan gicik oldum..
Takdir edecegi seye verdigi karsiliga bakar misin..
Eminim sen dugun istemiyorum dediginde hic de boyle konusmamistir.[/QUOT
Aynen hiç böyle konuşmamıştı çok nazik ve anlayışlıydı şimdi herşey değişti konuyu açtığım gün bi konuşayım dedim güzellikle konuşmaya rahatsızlıklarımı dile getirmeye çalıştım ama olay yine tartışmaya döndü ne yapayım nasıl konuşayım bilmiyorum bi şey sorsam bile kavgaya çeviriyo hemen istiyo ki onun kaba hallerini hiç takmayayım umursamıyayım... Biz yılbaşında yüzük takmıştık ona bunu hatırlattım "o günün bi önemi yok benim için" dedi nedeni olarak da defalarca yüzüğü çıkarıp atmamı öne sürdü ben de "çıkarana değil çıkarttırana bak" dedim "o kadar hakaretlerden şiddetten sonra önüne kırmızı halı serip seni tebrik etmemi mi bekliyordun? boğmaya kalkıyosun oramı buramı morartıyosun sonra da bu şiddet mi diyosun, sen kimsin ki deyip sonra hakaret mi bu diyosun.. Kızınca Allah'a bile küfrediyorsun.. tamam ben seninle her güçlüğü bilerek evlendim ama bunların yanında bi beklentim vardı o da tatlı dilin ve güler yüzün bunlar da olmazsa ben neden devam edeyim ki" dedim. O günün benim için önemi yok sözü en çok ağrıma gitti madem öyle tamam dedim sen gidersen git ben karışmıyorum dedi ona da tamam dedim gittim kendime bilet aldım ondan sonra baktı ki iş ciddiye biniyo bi şey olmamış gibi yanaşmaya çalıştı tavrımı sürdürdüm kızı geldi ilgilendim sarıldık öpüştük birbirimize sarılarak film izledik ona hiçbişey belli etmedim arada gelip sordu ne yaptın diye aldım biletimi dedim suratı asıldı sonra bi ara kardeşimle konuşmak için odaya geçtim bi süre sonra peşimden geldi ve bana sen vallahi cahilsin dedi (bunu çok ima eder çünkü ben ünv mezunuyum oysa ilkokul hep benden üstün olduğunu belirtmek ihtiyacı hisseder yani) Benim seni göndermeyeceğimi bilmiyomusun kendi kendine bi hallere giriyosun ben sana sinirle gidersen git dediğimde gitmiyorum lan diyeceksin bana dedi.... Hey Allahım artık ne söylesem bilmiyorum bi öyle diyo bi böyle sonra ben cahil oluyorum neyse sonuç olarak ben tavrıma biraz daha yumuşamış bi şekilde devam ediyorum ve bundan sonra öyle içimden geldiği gibi az da olsa kalan sevgimi göstermemeye karar verdim çok yanlış bir evlilik yaptığımın farkındayım bunun da sebepleri var.. bundan sonrasına bakıcam artık...