- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- Konu Sahibi blackwitch7
merhaba ben siteyi sürekli takip ediyorum bu ilk konum..artık öyle bi noktaya geldimki kafayı yemek üzereyim.4 ay önce ilkokul arkadasımla görüşmeye başladık ayrı sehirlerdeyiz ikimizde.çok ortak noktamız vardı ne bilim..bi ilişkiye başlamak istediğini benimle ciddi düşündüğünü mesafelerin sorun olmadığını ve bunun gbi bicok sey söyledi ikna oldum hoslanıodum da zaten..ama bi süre sonra yalanlarını yakalamaya başladım aslında yalan olduğuna da emin değilim kafamı çok karıştırdı çok neyse bi hafta önce birden bahaneler üretmeye başladı konuşmamak için çalışıyomuş aksam eve gelince de uyumak istiomuş falan..bende bizden olmucak dedim bi iki mesaj attı cevap vermedim hemen bi daha mesaj atma dedi onu bekliomuş gbi..zaten sürekli sen çirkinsin ben çk yakışıklıyım imaları yapıp duruodu.bu konuda zaten kendme güvenm yok herkes ablamı benim kardeşim sanıo o derece çok canımı sıkmaya başladı artık bu durum 2 gün önce de ortak arkadasımızla konuştum..sanırım şifresini almış benim konuştuğum kişi ortak arkadasımız değil kendisiydi kısmetse ilerde olur sıkma cannı falan dedi hatta önündeki fırsatları değerlendir dicek kadar ileri gitti ya.resmen teselli edio yani kendisi gayet mutlu..dönecegine eminim ama bilmiyorum aslında bu ilşki hiç manklı değil onun da farkındayım ama sizden duymak istiyorum yazın evime gidiyorum üni ögrencisiyiz ikimizde.. onlarn oturduğu yere çok yakın evimiz bana yazın döncekmiş gbi gelio öyle söyler gibi hissettim...bliyorum saçma ama kafam karışık ve artık degersiz oldugumu hissediyorum çirkinim diyorum güç bulamıyorum kendimde zaten terkedilen taraf ben olurum genelde onun da etkisi var hep aynı şeyler yetti artık kendime gelmem lazım farkındayım nolur bişeyler söyleyin ne yeni bi ilşkiye gücüm var sanki bütün erkekler aynı gibi gelio artık ne ders çalışmaya halim var özlüyorum onu aklımı baska yerlere veremiyrm yanımda olsa yüz yüze konuscam değilki.. artık bezmiş durumdayım.