lütfen bi akıl verin

Yok onu şimdi değil bi sene filan önce izlemişti zaten kendisi de biliyor öyle bişey olsa bir saniye yanında durmam ama ışte seviyorum kayb etmek istemiyorum

Burdan ben bile inanmadım bu söylediğinize, eşiniz de inanmaz.
Siz kaybetmezsiniz, o sizi kaybeder öyle bir durumda.
Hem onun aldatabilme potansiyeli kadar sizin de var unutmayın, bırakın o korksun. Bu şekilde düşünemk sağlıklı değil. Şüphelenecek bir durum yok, daha önce karşılaşılmış bir vukuat yok ee niye korkuyorsunuz o zaman?

Geçmişte böyle vukuatı olmadıysa olmaz olsun öyle hormon.
O ne be? O hale mi geliyoruz?!
Madamme Coco ya girecekken eşim Bi şey mi lazım yine?dediği için kapısında hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Söylediği çok ağrıma gitmişti:)))))).

Olur böyle şeyler gayet normal doğurunca geçiyo her şey. Bence bebişini düşün elleri ayakları mis gibi kokusu ohhhh...

Hem onun aldatabilme potansiyeli kadar sizin de var unutmayın, bırakın o korksun. Bu şekilde düşünemk sağlıklı değil. Şüphelenecek bir durum yok, daha önce karşılaşılmış bir vukuat yok ee niye korkuyorsunuz o zaman?
Kayip etmek derken yani öyle bişey olmasından korkuyorum öyle olursa nasıl ayrilirim demiyorum oda bende çok eminiz canım çok acisada yine durmam

Kayip etmek derken yani öyle bişey olmasından korkuyorum öyle olursa nasıl ayrilirim demiyorum oda bende çok eminiz canım çok acisada yine durmam

Aslında oldu ben eşime çok güveniyordum hiç beklemiyordum ama bi kac defa parnoizlediğini gördüm tartıştık bidaha olmaz dedi ama yine izledi buyle bikac defa oldu ama onun dışında bişey olmamış orda çok aşırı güvenim sarsıldı çünkü hiç beklemiyordum şimdi aldatmada beklemiyorum ama birgün yine beni hayal kırıklığına uğratacak diye korkuyorum

aslında hepimizin korkusu bu

Korkunun ecele faydası yok. Boşuna canını sıkma beni aldatır mı diye. Aldatırsa aldatır, dünyanın sonu değil ya....

Back
X