Lütfen bi bakar mısınız gebelik var mı yok mu

berfnkzmzz262626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
16
2
1
25
Kızlar acil bakar mısını haziran 13 adet başkangıcım temmuz 14 yumurtlama oldu çok geç gördüm şimdi öylesine bi test denedim yatın sabah ilk idrarlada deneyeceğim sizce var mı

Görünüşe göre var tabi ama Bundan daha koyu bir çizgi çıktığı halde testimin hatalı olduğunu öğrendim yıkım olmuştu bana
En iyisi sabah ilk idrarla yapın
Yine çıkarsa kan verip kesinleştirirsşnğz
Umarım gönlünüzce olur

Bu testlerde yalancı pozitiflik malesef çok fazla. Evet teste göre var ama en sağlıklısı kan vermek. Yarın sabah ilk idrarla varsa başka markayla deneyin hatta

Umarım vardır 5-6 senedir bu anı bekliyorum 2 bebeğimizde kaybettim rabbim isteyen herkese nasip etsin daha öncede böyle olmuştu ama çizdim bi tık daha belirgindi sabah yaptığımda net çizgiyi görmüştüm gebelik vardı yani
şimdi Buhar çizgisi gibi duruyor lütfen olsun umarım vardır

Bu testlerde yalancı pozitiflik malesef çok fazla. Evet teste göre var ama en sağlıklısı kan vermek. Yarın sabah ilk idrarla varsa başka markayla deneyin hatta
Ay umarım doğru olur sabah tekrar yapacağım hafif bi çizgi buhar çizgisi gibi zaten o yüzden kararsız kaldım buraya atmak istedim çok teşekkür ederim rabbim en yakın zamanda bana da nasip etsin isteyenede nasip etsin

Aynı durumu yasiyroux benimde silik çıktı bende 5,5 senedir bekliyorum ilk bebeğimi kaybettim umarım ikimizde hamileyizdir
Ay çok çok amin rabbim gönlünüze ferahlık versin olacağını düşünüyorum olumsuzu hiç düşünmedim sizde düşünmeyin zaten doktorumda aynı şeyleri söylüyor vücudun gebe kalmaya müsait sadece ilişki esnasında bebeği düşünmeyin dedi ama öyle de olmuyor
Neyse umarım olumludur olumlu oldun inşaAllah yarın tekrar test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…