Lütfen bi bakın. siz olsanız ne yapardınız ?

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
Evliliği düşündüğüm sevgilim tarafından her hafta belli belirsiz sebepten dolayı terkediliyorum. Sonra sevgimize yenik düşüp tekrar bir araya geliyoruz. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Çocuk değiliz ben 26 o ise 30 yaşında. Maddi sebeplerden dolayı beni gelip isteyemiyor. Öyle ki dışarı çıkıp bişeyler yapacak paramız dahi yok. Durumu çok iyiyken elindeki avucundakini kötü bi olay yüzünden batırmış. En tepeden en aşağıya düşmüş. Bende yoruldum artık bu durumdan. 5 aydır sabrediyorum. Ordan para gelecek, az daha bekle burdan para gelecek. Gelen giden bişeyde yok. E benimde çalışmamı istemiyor. Bende ailemin eline bakıyorum. Olan parasıyla bi dediğimi iki etmezdi ama son günlerde öyle bi sürece girdik ki altında ki araba bile benim arabam 5 aydır ailemden gizli arabamı kendi arabası gibi kullanıyor. Tamam ona da lafım olmadı hiç bir zaman ama dün ilk defa benden benzin parası istedi. Benimde artık zoruma gitmeye başladı evet param var ama bende durmayan bi araba için kalkıpta benzin parası vermek kanıma dokundu. Kanıma dokunan şeyde bana emrivaki yapıp pompacıya 100 lira demesiydi sonuçta benim param değildi o para. Çalışsam benim kazancım olsa gam yemem ama daha nişanlım değil ailem bilmiyo ayrıca çalışmama izin vermiyo ama benim arabama benim benzin koymam zoruma gitti. 50 lirasını verdim gerisini o verdi. Ve bana dedi ki bana üç kuruşun lafını yapan insanla ben yol yürüyemem allah yolunu açık etsin diyip arabanın anahtarını fırlatıp atıp gitti. Öyle zoruma gitti ki ben herşeyi göze alıp arabamı sana aylarca vermişim 50 lira benzin koymadım diye ben paranın hesabını yapar oldum. Beni suçluyor. kızlar siz olsanız ne yaparsınız. Hakaretler etti bana sonra da engelledi her yerden. Kafayı yicem. Kendimi suçluyorum. :kızgın:

30 yaşına gelmiş erişkin bir birey, Adı konuşmamış bir hatunun arabasına binipte dolasmaz.

Birde utanmadan sana çalışma diyor ki arada bir resmiyete yok, Gerçekten sende bunun seni sevdiğine inanıyorsun.

Kaldiki mutemadiyen de seni terkediyor.

Koşarak uzaklaş bu kozalaktan..

Affedersin bebeğim ama saf mısın ?

Her şeyi boş ver sevgilim istemiyor diye çalışmamak ne demek ?

30 yaşında dibe batmış bir adam : Aylarca sevgilisinin arabasını kullanıp birde kıza çalışmayacaksın cakası satıyorsa ,ondan bir cacık olmaz . Bir de her hafta ayrılıp barışmalarda cabası

Bittiği için şükür namazı filan kıl .

Evliliği düşündüğüm sevgilim tarafından her hafta belli belirsiz sebepten dolayı terkediliyorum. Sonra sevgimize yenik düşüp tekrar bir araya geliyoruz. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Çocuk değiliz ben 26 o ise 30 yaşında. Maddi sebeplerden dolayı beni gelip isteyemiyor. Öyle ki dışarı çıkıp bişeyler yapacak paramız dahi yok. Durumu çok iyiyken elindeki avucundakini kötü bi olay yüzünden batırmış. En tepeden en aşağıya düşmüş. Bende yoruldum artık bu durumdan. 5 aydır sabrediyorum. Ordan para gelecek, az daha bekle burdan para gelecek. Gelen giden bişeyde yok. E benimde çalışmamı istemiyor. Bende ailemin eline bakıyorum. Olan parasıyla bi dediğimi iki etmezdi ama son günlerde öyle bi sürece girdik ki altında ki araba bile benim arabam 5 aydır ailemden gizli arabamı kendi arabası gibi kullanıyor. Tamam ona da lafım olmadı hiç bir zaman ama dün ilk defa benden benzin parası istedi. Benimde artık zoruma gitmeye başladı evet param var ama bende durmayan bi araba için kalkıpta benzin parası vermek kanıma dokundu. Kanıma dokunan şeyde bana emrivaki yapıp pompacıya 100 lira demesiydi sonuçta benim param değildi o para. Çalışsam benim kazancım olsa gam yemem ama daha nişanlım değil ailem bilmiyo ayrıca çalışmama izin vermiyo ama benim arabama benim benzin koymam zoruma gitti. 50 lirasını verdim gerisini o verdi. Ve bana dedi ki bana üç kuruşun lafını yapan insanla ben yol yürüyemem allah yolunu açık etsin diyip arabanın anahtarını fırlatıp atıp gitti. Öyle zoruma gitti ki ben herşeyi göze alıp arabamı sana aylarca vermişim 50 lira benzin koymadım diye ben paranın hesabını yapar oldum. Beni suçluyor. kızlar siz olsanız ne yaparsınız. Hakaretler etti bana sonra da engelledi her yerden. Kafayı yicem. Kendimi suçluyorum. :kızgın:

Böyle bir adam, arada daha ciddiyet bile yok, çalışmanızı istemiyor ve siz de sırf bu yüzden çalışmıyorsunuz.
İnanın bazen sizleri evladım yerine koyuyor ve deliriyorum. 33 yaşındayım daha çocuğum yok ama bir gün gelip de böyle bir sebepten çalışmazsa, bizim ona aldığımız arabayı başkasına verirse ben ne yaparım bilemedim.

arabamı alır onu orda bırakır giderdim uc kurusun hesabını yapıyom he oyle derim bu devirde millet kanına canına bile arabasını vermiyor 5 aydır adamın altında laf yapıyor aman Allahaskına bırakın gitsin bir daha da barısmayın dertsiz basınıza dert canı sıkıldıkca ayrılan tripli bir adamla hayatmı gecer

Açıkça söyleyeceğim resmen enayi yerine koyuyor seni. Çok ayıp, terbiyesizce şeyler bunlar. Rezil ve onursuz bir insan, kusura bakma. Bir düşün; sen bunu mu layık görüyorsun kendine?

Kendimi suçlu hissetmem için her türlü hakareti etti bana 50 liranın lafını yapıyormuşum ama mesele o değil ben zaten lafını yapan biri olsam ailemden gizli arabamı senin altına vermem. 50 lira vermedim diye benimle bi gelecek göremiyormuş verdiğim emeklere üzülüyorum.

Kendimi suçlu hissetmem için her türlü hakareti etti bana 50 liranın lafını yapıyormuşum ama mesele o değil ben zaten lafını yapan biri olsam ailemden gizli arabamı senin altına vermem. 50 lira vermedim diye benimle bi gelecek göremiyormuş verdiğim emeklere üzülüyorum.

Size büyük iyilik etmiş. Umarım barıştırmak için çabalamazsınız. Araba nerde şu an? Onu da vermiştir umarım.

Seven adam haftada bir terk etmez. Hatta hic terk etmez. Sizi kullanıyor su an. Hatta siz calismadiginiz için ailenizi kullaniyor. Arabasi yoksa arabasiz halleder islerini. Aranizda hic bir resmiyet yokken arabanizi alması zaten ofsayt bir de benzini de size odetmis. Hepsini bir kenara biraktim benim calisip calismayacagima başka bir insan nasip karar verir. Bu hakki kendinde nazil bulur ya da bu hakki ona ben nasil veririm kafam almiyor. Adam gelmiş otuz yasina ama kafa ergen kafasi. Bence ayril kurtul. Bir ise gir. Adam gibi birini bul. Yoksa hayatin mahfolacak bu adamla.

Hem çalıştırmıyor hem arabanı kullanıyor bide utanmadan benzin parasını senden istiyor. Valla aklını kullan hazır gitmişken sakın geride dönme. Resmen kullanıyo seni. Böyle sevgi olmaz.

Hem çalıştırmıyor hem arabanı kullanıyor bide utanmadan benzin parasını senden istiyor. Valla aklını kullan hazır gitmişken sakın geride dönme. Resmen kullanıyo seni. Böyle sevgi olmaz.

Size büyük iyilik etmiş. Umarım barıştırmak için çabalamazsınız. Araba nerde şu an? Onu da vermiştir umarım.
Anahtarı fırlattı attı o benzin muhabbetinden sonra bi de üzerine msjlarla hakaret etti ben ne hayaller kuruyodum şu yaşattıklarına bak. Öyle zoruma gitti ki yaptığı.

Adam resmen sizi kullanıyor ve oyalıyor kusura bakmayın. Daha sonra birden şoke olmayın diye de ikide bir ayrılarak alıştırmaya çalışıyor. İleride pat diye ortada bırakacak ya, onun yolunu yapıyor şimdiden...

Yüz bulmuş kusura bakma ama bunlara izin veren hakediyordur. Hemde fazlasını yapsa gıkın çıkmaz bence. Ne bu saçma salak erkeklere yapışma sendromu yahu. Başkasını bulamam korkusundan iyice kullanıyorlar kadınları

Back
X