Lütfen bi bakın. siz olsanız ne yapardınız ?

Sevgilinin davranışları adam olmadığının göstergesi

Demekki akil yasta degil bastaymis.. 30 yasindaymis ustelik.. bence tekrardan bir araya gelmeyin..

Anahtarı fırlattı attı o benzin muhabbetinden sonra bi de üzerine msjlarla hakaret etti ben ne hayaller kuruyodum şu yaşattıklarına bak. Öyle zoruma gitti ki yaptığı.

E gider tabi ama tepenize de çıkarmışsınız.
Neyse artık önünüze bakın ve bence kendinize güzel bir iş bulun. Mimarmışsınız. Hayatınıza ve kendinize çeki düzen verin lütfen. Aileniz sizi salağın birinin hakaretlerini çekesiniz diye büyütmedi ve sırf bir erkek istedi diye mesleğinizi yapmayın diye okutmadı. Hiç kimsenin hatrı yoksa onların hatrı olsun.

Sen 26 yasindasin sevgilin 30 yasinda sana calisma diyo sen calismiyosun. Üstüne arabani veriyosun benzin koyuyosun disari cikamiyosunuz paraniz yok..
Skandal.. :skandal:
Aklinizi basiniza alin eliniz ayaginiz tutuyo ise girin önünüze bakin ve lütfen dönmeyin.

Seven insan bahaneler bulup bulup terk etmez. Bu kadarı bile sana çok şey anlatıyor olmalı.

Ya sizin aklınız fikriniz bir çizginiz yok mu?
Eşim,sevgilim istemiyor diye çalışmamak nedir ya koca kadınsınız. Ayrılık isabetli olmuş

Evliliği düşündüğüm sevgilim tarafından her hafta belli belirsiz sebepten dolayı terkediliyorum. Sonra sevgimize yenik düşüp tekrar bir araya geliyoruz. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Çocuk değiliz ben 26 o ise 30 yaşında. Maddi sebeplerden dolayı beni gelip isteyemiyor. Öyle ki dışarı çıkıp bişeyler yapacak paramız dahi yok. Durumu çok iyiyken elindeki avucundakini kötü bi olay yüzünden batırmış. En tepeden en aşağıya düşmüş. Bende yoruldum artık bu durumdan. 5 aydır sabrediyorum. Ordan para gelecek, az daha bekle burdan para gelecek. Gelen giden bişeyde yok. E benimde çalışmamı istemiyor. Bende ailemin eline bakıyorum. Olan parasıyla bi dediğimi iki etmezdi ama son günlerde öyle bi sürece girdik ki altında ki araba bile benim arabam 5 aydır ailemden gizli arabamı kendi arabası gibi kullanıyor. Tamam ona da lafım olmadı hiç bir zaman ama dün ilk defa benden benzin parası istedi. Benimde artık zoruma gitmeye başladı evet param var ama bende durmayan bi araba için kalkıpta benzin parası vermek kanıma dokundu. Kanıma dokunan şeyde bana emrivaki yapıp pompacıya 100 lira demesiydi sonuçta benim param değildi o para. Çalışsam benim kazancım olsa gam yemem ama daha nişanlım değil ailem bilmiyo ayrıca çalışmama izin vermiyo ama benim arabama benim benzin koymam zoruma gitti. 50 lirasını verdim gerisini o verdi. Ve bana dedi ki bana üç kuruşun lafını yapan insanla ben yol yürüyemem allah yolunu açık etsin diyip arabanın anahtarını fırlatıp atıp gitti. Öyle zoruma gitti ki ben herşeyi göze alıp arabamı sana aylarca vermişim 50 lira benzin koymadım diye ben paranın hesabını yapar oldum. Beni suçluyor. kızlar siz olsanız ne yaparsınız. Hakaretler etti bana sonra da engelledi her yerden. Kafayı yicem. Kendimi suçluyorum. :kızgın:
Kendinizi suçlamayın. Sizi sömürüyor adam. Siz iyi niyetli davranmışsınız fazlasıyla. Bırakın öylece kalsın o adamdan koca olmaz.

Ve sen bu adamla ciddi ciddi evliligimi düşünüyorsun?? Seni terketmekle sana yapabilecegi en iyi seyi yapmis zaten. Sakin ona bidaha geri dönme o adamdan hayir gelmez. Seni calistirmak istemiyo ama 30 yasinda ama hala dogru durust bir geliri yok parasini elinde tutamiyor peki nasil gecinmeyi dusunuyorsunuzki? Seni terkedip duruyor ama emin ol sana geri donecek cunkü onun paraya ihtiyaci var ama sakin kabul etme

Size boyle baski kuruyor ,gider korkusuyla hicbir seye hayir demeyin diye,
Genc ve tecrubesiz olabilirsin ama mantiksizlik neden ,
Sonucta bugun kim kime arabasini bedevaya veriyor kullan diye birde ustune benzin doldurur ,onun senin ayaginin altina paspas olmasi lazim ,
Parasi varken uc bes sana harcamasina kanma onlar olsa harcarim demenin bir sekli,calistirmiyor degil guya istemiyor yani tiyatro ,
Benim babam 50 yasinda batti ,sifirlandik eksdiye dustuk ,
Gitti maasli bir iste calismaya basladi kimseden birsey beklemedi gelen geldi sonradan ,
Sozun ozu asla barisma ,maddi anlamda senden beklentisi olan insandan uxak dur ,es olacak hayat musterek bunlar yalan

Evet canim sen suclusun hala boyle bir adamla devam ettigin için.

Ne mi yaparım? Ağzıma gelen bütün küfürleri sayıp s...r git derim. Nasıl bu kadar sessiz kalabilmişsiniz sizi de anlamak zor cidden. Sırf hayatımda bi sevgilim olsun diye böyle şerefsizlere yüz vermeyin ya!!

Çok isabet olmuş bırak gitsin sakin barışma o adamdan koca olmaz
Allahın sevilen Kuluymussun sadaka ver birine

Anahtarı fırlattı attı o benzin muhabbetinden sonra bi de üzerine msjlarla hakaret etti ben ne hayaller kuruyodum şu yaşattıklarına bak. Öyle zoruma gitti ki yaptığı.

Suç bastırıyor. Kendi ezikliğini kapatmak için size iftira atıp parayı önemsediğinizi söylüyor. Bunu göremiyor musunuz? Şu ana kadar verdiğiniz emek boşa gitmesin diye devam etmek istiyorsunuz. Ama oynadıkça daha çok para kaybeden kumarbaz gibi devam ettikçe daha çok kaybedeceksiniz. Şimdi vakit geçmişteki emeklerinizin peşine düşme değil, gelecekteki kayıplarınızı durdurma zamanı.

Benzin parasının tamamını vermediğin için sinirlenmiş ve anahtarı fırlatmış. Madem üç kuruş olarak gördüğü bir para 100₺ o halde kendi ödeseymiş hiç konuşmasına gerek kalmadan.

Adamda gurur denen şey yok. Beş ay kızın arabasını zapt etmiş üstüne bir de benzin koydurmaya çalışırken yarısını ödedi diye olay çıkarıyor. Sanırım çok iyi niyetli parada pulda fazla gözü olmayan birisin. Kaç kurtul bu asalak heriften

Evliliği düşündüğüm sevgilim

Evlenmeyi dusunen tek kisi sevgilin. Bu yuzden turlu bahanelerle seni birakiyor. Parasi bitip kimseden borc alamayinca da "sevgisine yenik dusmus" numarasi yapip geri donuyor.

Olay bundan ibaret.

Evlenmeyi dusunen tek kisi sevgilin. Bu yuzden turlu bahanelerle seni birakiyor. Parasi bitip kimseden borc alamayinca da "sevgisine yenik dusmus" numarasi yapip geri donuyor.

Olay bundan ibaret.
Beraberken de öyle zamanlar oluyor ki üzerime titreyip bir bebekmişim gibi davranıyor. Nasıl böyle çift kişilikli olabiliyor anlamıyorum. Seviyo mu sevmiyo mu herşey belirsiz

Evliliği düşündüğüm sevgilim tarafından her hafta belli belirsiz sebepten dolayı terkediliyorum. Sonra sevgimize yenik düşüp tekrar bir araya geliyoruz. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Çocuk değiliz ben 26 o ise 30 yaşında. Maddi sebeplerden dolayı beni gelip isteyemiyor. Öyle ki dışarı çıkıp bişeyler yapacak paramız dahi yok. Durumu çok iyiyken elindeki avucundakini kötü bi olay yüzünden batırmış. En tepeden en aşağıya düşmüş. Bende yoruldum artık bu durumdan. 5 aydır sabrediyorum. Ordan para gelecek, az daha bekle burdan para gelecek. Gelen giden bişeyde yok. E benimde çalışmamı istemiyor. Bende ailemin eline bakıyorum. Olan parasıyla bi dediğimi iki etmezdi ama son günlerde öyle bi sürece girdik ki altında ki araba bile benim arabam 5 aydır ailemden gizli arabamı kendi arabası gibi kullanıyor. Tamam ona da lafım olmadı hiç bir zaman ama dün ilk defa benden benzin parası istedi. Benimde artık zoruma gitmeye başladı evet param var ama bende durmayan bi araba için kalkıpta benzin parası vermek kanıma dokundu. Kanıma dokunan şeyde bana emrivaki yapıp pompacıya 100 lira demesiydi sonuçta benim param değildi o para. Çalışsam benim kazancım olsa gam yemem ama daha nişanlım değil ailem bilmiyo ayrıca çalışmama izin vermiyo ama benim arabama benim benzin koymam zoruma gitti. 50 lirasını verdim gerisini o verdi. Ve bana dedi ki bana üç kuruşun lafını yapan insanla ben yol yürüyemem allah yolunu açık etsin diyip arabanın anahtarını fırlatıp atıp gitti. Öyle zoruma gitti ki ben herşeyi göze alıp arabamı sana aylarca vermişim 50 lira benzin koymadım diye ben paranın hesabını yapar oldum. Beni suçluyor. kızlar siz olsanız ne yaparsınız. Hakaretler etti bana sonra da engelledi her yerden. Kafayı yicem. Kendimi suçluyorum. :kızgın:

Bence sevgiye yenik dusup barismiyorsunuz, sevgilin parasiz kalip sizinle barisiyor.
Ben de benzer hatalar yaptim zamaninda bir adami(!) takinti haline getirip. Kredi mi cekmedim, borc mu vermedim neler neler.. Ben yandim sen yanma bacim :110: firsat bulmusken kurtul gitsin..

Hazır arabayı kurtarmışken ayrıl gitsin. Bu adamdan sana fayda yok.
İşsiz olması, parasız olması bir derece anlaşılır. Ama arabanı alması üzerine benzin parası istemesi, seni çalıştırmaması, sürekli üzmesi kabul edilemez.

Back
X