- 7 Temmuz 2020
- 42
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi anneveoglu
-
Çok teşekkür ederimDetayli incelemek istemistir kotu düşunmeyin.Saglicakla kucağiniza alin insallah...
Ayy gerçektenmi içim açıldı birazda olsa insan kendini yalnız hissediyor bian korkudan çok canımSenden 5 tüp almış benden 10 tane falan almıştı :) korkulacak bişi yok canım. Tsh kan vs değerlere bakıcak
Ben de ilk başta çok korkmuştum ilk gebelik sonuçta bir bilgi sahibi değilsin anlıyorum cnm. Eşim sağlıkçı kan değerlerine bakılcak o yüzden demişti :) mesela benim tsh yüksek çıkmıştı ona göre ilaç yazılmıştı. Kan almaları iyi yani sonuçta araştırma yapıyorlar değerlerine bakıyolar..Ayy gerçektenmi içim açıldı birazda olsa insan kendini yalnız hissediyor bian korkudan çok canım
Tabiki de baksınlar bende hoşuma gtti ama dediğin gbi bilgi sahibi olmadığım için insan panikliyor acabalara boğuldum bgunBen de ilk başta çok korkmuştum ilk gebelik sonuçta bir bilgi sahibi değilsin anlıyorum cnm. Eşim sağlıkçı kan değerlerine bakılcak o yüzden demişti :) mesela benim tsh yüksek çıkmıştı ona göre ilaç yazılmıştı. Kan almaları iyi yani sonuçta araştırma yapıyorlar değerlerine bakıyolar..
Sağol canım çok teşekkür ederimBende ilk kontrole gittiğimde çok yeniydi.Tahlillerine keseyi görünce bakıcam demişti hiç kan değerlerime bakmamıştı büyük bir ihtimal odur hayırlı olsun :)
İlk kontrolse az bile almışlar. Rahat olun.Yok hiçbir tahlil olmadım daha önce ilk kontrol
Evet öyleymiş inanın içime su serptinizİ
İlk kontrolse az bile almışlar. Rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?