Doğuma Hazırlık Lütfen Bi bakın!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

anneveoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
42
14
3
28
13 haftalık hamileyim hamileliğimi 6. Haftada hastanede öğrendikten sonra malum vırsuten korktuğum için kontrole gitmedim bugun ilk defa gittim doktor kan vermemi söyledi rutin herkeste oluyordur sandım ama kan tüplerin görevliden alınca 5 tüp verdi sonucu almaya kadar dayanamıcam sizce neden okadar aldı Bi sorun mu vardır ki

Bilgisi ola lar yardımcı olsun lütfenBana Bira fazla geldi korktum açıkçası 5 tüpü görünce

Senden 5 tüp almış benden 10 tane falan almıştı :) korkulacak bişi yok canım. Tsh kan vs değerlere bakıcak

Uzun süre kontrollere gitmediginiz için gebelik rutini denilen bazı tetkikler istemiştir doktorunuz. Tam kan sayımı, vitamin değerleri, TSH, karaciğer enzimleri vs. aksi bir durum olsa zaten kontrol esnasında doktorunuz size aciklama yapardı.
Tavsiyem; gebeliğiniz süresince doktorunuzun sizi çağırdığı haftalarda kontrollerinizi yaptırmanız. Bebeğiniz hayırlı olsun, inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ayy gerçektenmi içim açıldı birazda olsa insan kendini yalnız hissediyor bian korkudan çok canım
Ben de ilk başta çok korkmuştum ilk gebelik sonuçta bir bilgi sahibi değilsin anlıyorum cnm. Eşim sağlıkçı kan değerlerine bakılcak o yüzden demişti :) mesela benim tsh yüksek çıkmıştı ona göre ilaç yazılmıştı. Kan almaları iyi yani sonuçta araştırma yapıyorlar değerlerine bakıyolar..

Bende ilk kontrole gittiğimde çok yeniydi.Tahlillerine keseyi görünce bakıcam demişti hiç kan değerlerime bakmamıştı büyük bir ihtimal odur hayırlı olsun :)

Tabiki de baksınlar bende hoşuma gtti ama dediğin gbi bilgi sahibi olmadığım için insan panikliyor acabalara boğuldum bgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…