• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi cevap verin

haticealtanlii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
26
4
1
25
Benim öyle çok çok düzenli bi adet döngüm yok bi 22 24 en son 18 inde oldum ama bu sefer 29 unda bile olmadım söktürücü içip anca adet oldum aşırı stres yaptım bu arada zaten bide ama hiç böyle geçilmemişti adetimde 2 gün oldu ve öyle çok çok değildi hamile olma ihtimalim var mı acaba ne yapıcam onuda bilmiyorum fikir verir misiniz testte yaptırmak istemiyorum çok gerginim zaten gerilmek istemiyorum daha fazla

Merhaba. Eger hamilelik süpheniz varsa ve gelen kan acık kahve veya pembeye yakın su gibi lekeyse eger yerlesme kanaman olmuş olabilir belki. Adet kanina benziyorsa eger buyuk ihtimal stres kaynakli olmuştur cünkü kadınlarda stres direk adeti etkiliyor

Merhaba. Eger hamilelik süpheniz varsa ve gelen kan acık kahve veya pembeye yakın su gibi lekeyse eger yerlesme kanaman olmuş olabilir belki. Adet kanina benziyorsa eger buyuk ihtimal stres kaynakli olmuştur cünkü kadınlarda stres direk adeti etkiliyor
Hafif açık kahverengiydi ilk defa adet olmuş gibi ama söktürücü yüzünden diye düşündüm bilmiyorum

Benim öyle çok çok düzenli bi adet döngüm yok bi 22 24 en son 18 inde oldum ama bu sefer 29 unda bile olmadım söktürücü içip anca adet oldum aşırı stres yaptım bu arada zaten bide ama hiç böyle geçilmemişti adetimde 2 gün oldu ve öyle çok çok değildi hamile olma ihtimalim var mı acaba ne yapıcam onuda bilmiyorum fikir verir misiniz testte yaptırmak istemiyorum çok gerginim zaten gerilmek istemiyorum daha fazla
Stres olunca ve ilişkiye girip bosalma olunca düzensiz sekilde yasanirsa adette çok düzensiz oluyor

Canım, stres ve düzensiz adet döngüsü adet gecikmesini rahatlıkla etkiliyor ister istemez, özellikle de senin gibi özel gün döngüleri değişken olanlarda. 2 gün de olduysa ve kanama hafifse büyük ihtimalle normal, ama tabii tam emin olmak için gebelik testi güvenli tek yol.

Back
X