- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
arkadaşlar moralim çok bozuk üniversiteden eski erkek arkadaşım üniversite bittikten 1 sene sonra filan aramaya başladı tekrar deneyelim diye ben her defasında artık olmayacağını bitridiğimi söyledim ve onu ikna etmek için uğraştm baya sonra ikna oldu ve gitti. daha sonra bi süre sonra ben işe girip çalışmaya başladım. o dönemlerde bi konuda fikir almak için onu aradım o konuda onun iyi olduğunu düşünüyordum çünkü. tabi bu benim yaptığım büyük bi hata oldu ki şimdi çok iyi anlıyorum. onu aradıktan sonra o artık sürekkli tekrar deneylm diyerek baskı yapmaya başladı ve bu yaklaşık 1 sene sürdü. ben yine her defasında olmaz dedim ona ümit vercek hiç bişey yapmadım. tek ümit verici hareketim yukarda dediğim gibi onu tek bi kez aramak oldu ve hatam oldu. şimdi ise iyilik güzellikle ikna olmayacğnı anladığım için artık sert yapıoyrm ve başkası olduğunu söledim ama öyle bi durum yok tabiki. artık hiç ümidi kalmasın istedim. o da bunu duyunca bağırıp çağırdı. tehditler savurdu yanına gelcem diyor. uzak yerlerdeyiz. aslında oturdğm yeri filan bilmioyr.normalde öle bi insan değildi. yani kötü birşey yapck biri değil ama bilemiorm . gerçketn çok kötüyüm.ailemden de uzak bir yerde yaşıorum iş dolayısıyla. polise savcılığe mı başvuruyım. böle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilir mi lütfen. eleştirmek, yargılamak için cevap vermeyn lütfen evet hatalarım oldu benm de ama şimdi tavsiyeye ihtiyacım var lütfen