Öncelikle seninde bahsettiğin gibi hata yapmışsın aramakla. Sonuçta bir tek onun bildiği birşey değildir eminim bu konu ve internetten dahi araştırma yapıp bilgi edinebilirdim. Eski sevgililerle ilişkiler bittikten sonra tekrar görüşülmemesi taraftarıyım. Heleki bir taraf severken ayrılık olduysa. Ama artık olan olmuş. Gelelim bu saaten sonra yapman gerekenlere. Benimde aynı şey başıma geldi. 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Peşimi bırakmadı, ağladı, sızladı, tehditler etti, karşıma çıktı, kapıma geldi, evimi aradı neler neler. Anası danası da ayrı geldi tabi barışayım diye. Ne günlerdi ahh ahhh korkunççtu

Bende o korkuyla hep sindim, sessiz kaldım. Okadar yakın oturuyoruzki birbirimize. Bir ara hidddetlenip karşılık veriyordum sonra pişman oluyordum dahada kötü olcak herşey diye. En sonunda bir aramasında sesi kaydettiğimi ve polise delil olarak sunacağımı söyledim. İnanmadı tabi ama bende çok kesin konuştum. Bence sende aynı şeyi yapabilirsin. Savcılığa bu telefon görüşmelerini vereceğini söyleyip gözünü korkutabilirsin. Aslında hiç bunlara bile gerek yok hattını değiştirsen sana ulaşamayacak. Madem evinide bilmiyor hattını değiştir. En son çare savcılığı söylersin.