lütfen bi okur musunuz

canım benı yıllar önceye götürdün aynısını yasadım diyebilirim sonuc olarak hiçbişey olmadı korktugunu hissederse baskıyı arttırır ama sımdi burdan senide yanlış yönlendirmek istemem yıne en dogrusunu ne yapacagını sen bilirsin..

Dışarda görüşmediğiniz halde sadece telefonla yıllarca üstünüze düşmesi garip.
Numarınızı değiştirin en kestirme yol. Oturduğunuz yeri de bilmiyormuş sonuçta.

çok sağol cnm paylaşımlrla biraz rahatlyrm gerçktn. sevdiğini sölüyordu hep ama ne kadar gerçek orasından emin değilim. normal olduğunu düşünüyordum ama bugünkü konuşmalar bağırıp çağırması bilmiyorum, ilk kez öyle davrandığını gördüm. bana dediği de şu "şimdi anladım gözü dönen eski sevgililerin hissettkilrni" dedi. beni korkutmak için mi yoksa gerçektn öle olduğu için mi söledi bilmiyorum. beddua edip kapattı suratıma.

bence can acısıyla öyle davranmış. seni eğer gerçekten seviyosa "sevgilim var" dediğinde içine sindirememiş canı acımıştır ondan öyle bir şey demiştir. çünkü ilk defa şahit oldum böyle bir durumuna diyorsun. piskopat olsa sana daha önce de belli ederdi bu durumunu. görürdün bir şekilde. can acısıyla oda seni acıtmak istemiş belli. biraz dur bakalım yine arayıp rahatsız ederse numaranı değiştirirsin. yerimi bilmiyo diyosun ortak arkadaşlarınız varsa senin yerini bilen onlara tembihlemen gerekiyo yerini söylemesinler. yaşadığın şehri bilirse iş yerini falan bulup sana ulaşması kolay olur. tedbir amaçlı söylüyorum bunları. fazla da takılma dediğim gibi o da seni acıtmak istemiş. için rahat olsun...

hazımsızlık çeneye vurmuş...
hiçbişey yapamaz merak etme...
boş boş konuşuyo işte...

arkadaşlar moralim çok bozuk üniversiteden eski erkek arkadaşım üniversite bittikten 1 sene sonra filan aramaya başladı tekrar deneyelim diye ben her defasında artık olmayacağını bitridiğimi söyledim ve onu ikna etmek için uğraştm baya sonra ikna oldu ve gitti. daha sonra bi süre sonra ben işe girip çalışmaya başladım. o dönemlerde bi konuda fikir almak için onu aradım o konuda onun iyi olduğunu düşünüyordum çünkü. tabi bu benim yaptığım büyük bi hata oldu ki şimdi çok iyi anlıyorum. onu aradıktan sonra o artık sürekkli tekrar deneylm diyerek baskı yapmaya başladı ve bu yaklaşık 1 sene sürdü. ben yine her defasında olmaz dedim ona ümit vercek hiç bişey yapmadım. tek ümit verici hareketim yukarda dediğim gibi onu tek bi kez aramak oldu ve hatam oldu. şimdi ise iyilik güzellikle ikna olmayacğnı anladığım için artık sert yapıoyrm ve başkası olduğunu söledim ama öyle bi durum yok tabiki. artık hiç ümidi kalmasın istedim. o da bunu duyunca bağırıp çağırdı. tehditler savurdu yanına gelcem diyor. uzak yerlerdeyiz. aslında oturdğm yeri filan bilmioyr.normalde öle bi insan değildi. yani kötü birşey yapck biri değil ama bilemiorm . gerçketn çok kötüyüm.ailemden de uzak bir yerde yaşıorum iş dolayısıyla. polise savcılığe mı başvuruyım. böle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa fikirlerini yazabilir mi lütfen. eleştirmek, yargılamak için cevap vermeyn lütfen evet hatalarım oldu benm de ama şimdi tavsiyeye ihtiyacım var lütfen :(

Oturduğun yeri bilmiyorsa ve çalıştığın yeri bilmiyorsa teknolojik iletişimi kes tamamen.. face vs tel bunlardan yolunu kapatırsan nerden bulacak seni?

yaşadığım şehri biliyor çalıştığım yeri de. ama iş yerini bilse de cesaret edemez die düşünüyorum. bulsa bile herkesin içinde bişey yapamaz, rezil olabilirim sadece. hiç aramdı son konuşmadan sonra acaba sinsi planlar mı yapıo :( yeni hat aldım zaten. inş kurtulcm teşekkür ederim kızlar desteğinize.

ben eski erkek arkadaşımı kendimden nası bezdirdim?

bir kere bezdirme amaçlı değil sadece içimden gelen nefretle öyle davranmıştım çünkü bana yaptıkları çok ağır geliyodu aylarca sustugum için ondan ayrıldıktan sonra patladım o peşimden koştukça hiç umursamadım. mesela defalarca arardı beni telini asla açmazdım artık dışarı felan çıkacaksam oralarda aramasın diye açar az konuşur hemen kapatırdım. sürekli tekrar birleşceğimizi söylerdi hatta istemezsem kapıma dayancagını annemi arayacagını vs, o öyle deyince ben ona sinirlenirdim bana yaptıkların yetmiyomu bide hayatımı daha çok mu mahvetceksin diye kızardım. hayatında biri var mı dediginde evet çok mutluyum dedim (yoktu uzun süre kimseyi hayatıma sokmadım) neyse aradı aradı bıktı 1 sene sürdü bu yalnız

Öncelikle seninde bahsettiğin gibi hata yapmışsın aramakla. Sonuçta bir tek onun bildiği birşey değildir eminim bu konu ve internetten dahi araştırma yapıp bilgi edinebilirdim. Eski sevgililerle ilişkiler bittikten sonra tekrar görüşülmemesi taraftarıyım. Heleki bir taraf severken ayrılık olduysa. Ama artık olan olmuş. Gelelim bu saaten sonra yapman gerekenlere. Benimde aynı şey başıma geldi. 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Peşimi bırakmadı, ağladı, sızladı, tehditler etti, karşıma çıktı, kapıma geldi, evimi aradı neler neler. Anası danası da ayrı geldi tabi barışayım diye. Ne günlerdi ahh ahhh korkunççtu :43: Bende o korkuyla hep sindim, sessiz kaldım. Okadar yakın oturuyoruzki birbirimize. Bir ara hidddetlenip karşılık veriyordum sonra pişman oluyordum dahada kötü olcak herşey diye. En sonunda bir aramasında sesi kaydettiğimi ve polise delil olarak sunacağımı söyledim. İnanmadı tabi ama bende çok kesin konuştum. Bence sende aynı şeyi yapabilirsin. Savcılığa bu telefon görüşmelerini vereceğini söyleyip gözünü korkutabilirsin. Aslında hiç bunlara bile gerek yok hattını değiştirsen sana ulaşamayacak. Madem evinide bilmiyor hattını değiştir. En son çare savcılığı söylersin.

selam nurdan sana ulaşmam lasım mesaj kutun doluymuş silermiisn mslarını acaba atamıyorum msj sana tşkler

Öncelikle seninde bahsettiğin gibi hata yapmışsın aramakla. Sonuçta bir tek onun bildiği birşey değildir eminim bu konu ve internetten dahi araştırma yapıp bilgi edinebilirdim. Eski sevgililerle ilişkiler bittikten sonra tekrar görüşülmemesi taraftarıyım. Heleki bir taraf severken ayrılık olduysa. Ama artık olan olmuş. Gelelim bu saaten sonra yapman gerekenlere. Benimde aynı şey başıma geldi. 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Peşimi bırakmadı, ağladı, sızladı, tehditler etti, karşıma çıktı, kapıma geldi, evimi aradı neler neler. Anası danası da ayrı geldi tabi barışayım diye. Ne günlerdi ahh ahhh korkunççtu :43: Bende o korkuyla hep sindim, sessiz kaldım. Okadar yakın oturuyoruzki birbirimize. Bir ara hidddetlenip karşılık veriyordum sonra pişman oluyordum dahada kötü olcak herşey diye. En sonunda bir aramasında sesi kaydettiğimi ve polise delil olarak sunacağımı söyledim. İnanmadı tabi ama bende çok kesin konuştum. Bence sende aynı şeyi yapabilirsin. Savcılığa bu telefon görüşmelerini vereceğini söyleyip gözünü korkutabilirsin. Aslında hiç bunlara bile gerek yok hattını değiştirsen sana ulaşamayacak. Madem evinide bilmiyor hattını değiştir. En son çare savcılığı söylersin.

slm nurdan sana ulaşmam lasım özel msj atamıyorum msj kutun doluymuş canım

gerçekten zor bir durum.benim de başıma geldi.ayrıldığım erkek arkadaşım aylarca dünyayı dar etti bana.ailem bilmiyordu görüştüğümüzü.okuyordum daha kızar diye duymasından çok korkuyordum.bu da biliyordu bu korkumu ve onun için iyi bi koz oldu her seferinde ondan ayrılırsam aileme söylemekle tehdit ediyordu.en sonunda dayanamdım ve kendim söyledim babama.bu hala tehdit ediyordu beni.babada savcılığa verdi ve biz mahkemelik oldu.hakim bunu bir fırçaladı ufak bir para cezası da aldı.olaydan sonra beni gördüğü yerde yolunu değiştirir oldu.canımdan bezmiştim vallayi neler çektim ondan.umarım bu boyuta gelmez ama korkma.baktın olmuyor düşmüyor yakandan savcılığa vercem de devam ederse ver.kolay gelsin.

Back
X