Doğal Saç Bakım Kürleri lütfen bi yardım

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
32
ya benim saçlarım çok cansız birazda az herşeyi denedim ama bir süre sonra gene eski haline döndü gür saçlarım olmasını istiyorum ne yapabilirim saçı gürleştirecek bi formül varmıÇok üzgünüm çoook
 
kesinlikle kınaaa.benim annem küçüklüğümden beri hep yakar kına.çok da güçlüdür saçım. merak etme dedikleri gibi her yıl da istemiyor.ben mesela her yıl yapardım. sonra 2 yılda 1e indirdim.şimdi hiç yapmıyorum.ama hala güzel saçım.
 
sarımsak sür canım saçının seyrek yerlerine. sarımsak saç çıkartır. dökülmen varsa, şampuanına bir kapak çam terebentin koy. onla yıka saçlarını. haftada bi kez badem yağını, yılan yağını ve zeytinyağını saçlarının diplerine masaj yaparak sür. 2 saat bekletip yıka.

benim önerilerim bunlar. umarım sende de işe yarar :)
 
bence de yılan yağı sür canım.aktardan 5-7-13 tl'ye alabilirsin.fiyatlar farklı oluyor şehirlere göre.aman sahtesini alma.ama saf olarak sürme.badem yağı ya da zeytin yağı ile karıştırıp sür.badem yağını da aktardan bulabilirsin.ayrıca her gece yatmadan ısırgan çayı iç.ısırganı da aktardan kurutulmuş olarak alıyosun çay olarak demleyip içiyosun.ben bunları yapıyorum ve yeni saçlarım çıktı.umarım sende de işe yarar.bu arada bu yağ karışımını haftada 2 kere uygula. sevgiler.
 
çam tetebnti hiç bi işe yaramıyo ben denedim şampuanıma koyuyodum dahada çok dökmeye başlamıştı bıraktım geri
 
benim kuzenim vardı saçı benden seyrektiiii tepesi keldi hattaa sarımsağı kullanmışşş gerçktnde baya işe yaradığını söylüyordu bende denemeyi düşünüyorum inş. iyi gelirrrr sende bence bi deneee
 
canım zeytn ve badem yagı karısımını kullanabılrsn , turp suyunu kullanabılrsn , sampuanın içine cam terebentn koyablrsn.birsürü yol var :)
 
1 kapak ve zeytnyagndan da 1 kapak veya sacının gurlugune gore daha cok dakoyabılrsn.bunları cay bardagn koy snra bnu sıcak su dolu tasa koy.brakbra z sıcaklassn.ben ısıtmıyorm ısıtnca kaynıyor anca bu seklde yapıyorm. snra bunu saç boyalrnıın ıcnden ckan şeyler oluyor ya boyayı koyup karıstrp ordan saca suruyosun.onun ıcıne koy yag karısımını.snra sacına boya gibi uygula parmak uclrnla masajyap iyice yedr..brak aksamdn sabaha kadr kalsn.vaktm yok dyorsna 2 saat yeter.
 
X