LÜTFEN Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Arkadaşlar merhaba
1 yaşında çoklu gıda alerjisi olan kızım var (tabi biz öyle biliyoruz şimdilik)
dün doktorumuz 4 ay boyunca sıkı diyet yaptır sonra diyeti yavaş yavaş açarız dedi
halbuki ben bir çay kaşığı bile yedirsem çok şiddetli ağrıları oluyor ve yedikten yarım saat kırk dakika içerisinde hemen altına yapıyor
başka bir doktora gittik oda muayene etti ve bu durumun normal olmadığını söyledi ve
endeskopi istedi
şimdi ben hangi doktora inancağımı şaşırdım
kafayı yemek üzereyim 1 yıl boyunca deli gibi hastanelerde çare aradım durdum
kafayı ha yedim ha yicem o noktadayım

İzmirdeysen Dr Yılmaz bay var dalında en iyisi diyebiliriz internetten bir araştır istersen

1 tabe doktorla bende karar veremiyorum ozel ssk oyle geziyoruz en ufak seyde kafana yatana kadar arastir bence

Arkadaşlar merhaba
1 yaşında çoklu gıda alerjisi olan kızım var (tabi biz öyle biliyoruz şimdilik)
dün doktorumuz 4 ay boyunca sıkı diyet yaptır sonra diyeti yavaş yavaş açarız dedi
halbuki ben bir çay kaşığı bile yedirsem çok şiddetli ağrıları oluyor ve yedikten yarım saat kırk dakika içerisinde hemen altına yapıyor
başka bir doktora gittik oda muayene etti ve bu durumun normal olmadığını söyledi ve
endeskopi istedi
şimdi ben hangi doktora inancağımı şaşırdım
kafayı yemek üzereyim 1 yıl boyunca deli gibi hastanelerde çare aradım durdum
kafayı ha yedim ha yicem o noktadayım
Eğer ishal oluyorsa Bence iki Dr da çölyaktan şüphelenmiş. Biri diyetle düzelir endoskopi yapmadan bakalım demiş diğeri uzatmadan yapıp endoskopiyi teşhisi koyacak. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Gluten intoleransı gluten alerjisi vs değişik adları var. Tercih senin. Çocuk küçük uyutmak gerekecek vs. İkisine de güvenebilirsin bence.

Back
X