Lütfen bilen birileri cevap verebilirmi

Nickname

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
98
10
3
25
Arkadaşlar daha önce beta hcg testi yaptırıpta hamile olduğu halde yanlış negatif sonuç alan birileri varmı erken yaptırdığı için negatif alanlardan bahsetmiyorum çünkü ilişkiden 3 ay geçtikten sonra yaptırdım laboratuvar hatası yaşayan ne biliyim yanlış tüpe alınmıştır falan herhangi bişey yaşayan varmı yada böyle yaşayan birilerini duyan varsa söylermisiniz

Yaşayan oldumu bilmiyorum ama yok heralde senin değerin kaç çıktı

Sabah da vardı sanırım konun korna hamile değilsin filimler de olur üç ay da belli olurdu hamile olsan

İlişkim 3 ay önce oldu tam girmedi boşalma olmadı zevk suyuyla hamile kalınabilceğini duydum ve aylardır hiç iyi değilim ne zaman adet oluyorum rahatlıyorum sonra diğer adetim yaklaşıyo yine tedirgin oluyorum ilişkiden 30 33 60 gün sonra idrarda 3 ay sonra da kanda baktırdım özelde 0.00 yazıyo birim kısmında bişey yazmıyo işte ben burda hamileykennadet olanları falanda okudum gerçekten bukadar şeye rağmen olurmu ilişkiden önceki sonnadetime göre varsa şuan 19 hafta olmuş olucak kan testi yanlış çıkan varmı

Bu efsaneyu kim cikarmissa allah bildiği gibi yapsin. Zevk suyuyla hamile fln kalınmaz. Buradaki hanimlarin cogu ben de dahil hamile kalmak icin cirpiniyoruz kolay degil yani . 3 ay gecmis sonuç O daha neden korkuyorsun be kızım

Burdaki hanımlar artık doktorlar kadar uzman olmuşlar bu yüzden sizlerin yorumları benim için çok önemli lütfen ihtiyacım var

yoru
Bu efsaneyu kim cikarmissa allah bildiği gibi yapsin. Zevk suyuyla hamile fln kalınmaz. Buradaki hanimlarin cogu ben de dahil hamile kalmak icin cirpiniyoruz kolay degil yani . 3 ay gecmis sonuç O daha neden korkuyorsun be kızım
Burda herşey yazıyo çift rahim diye bişey varmış diğer rahim ader görmeye devam ediyormuş onun dışında hamileliğini geç öğrenenler testlerde çıkmayanlar ya burda herşeyi okudum o yüzden korkuyorum

Burdaki hanımlar artık doktorlar kadar uzman olmuşlar bu yüzden sizlerin yorumları benim için çok önemli lütfen ihtiyacım var
Canım bu kadar üzme kendini zamanı gelince olur inşallah

Canım bu kadar üzme kendini zamanı gelince olur inşallah
Ben bekarım olmasını istemiyorum zaten allahım isteyenlere versin ama burda herşeyi okudum hamileliğini geç öğrenenler adet olup da hamile olduğunu geö farkedenlee testlerde çıkmayanlar daha neler neler bu yüzden endişeliyim

P
Pardon ısrarla sorunca istiyorsun sandım ama gebelik yoksa beta hcg de çıkmaz zaten olmadı için mucize olmalı

P

Pardon ısrarla sorunca istiyorsun sandım ama gebelik yoksa beta hcg de çıkmaz zaten olmadı için mucize olmalı
Olsaydı 2 ay sonra da idrarda da çıkardı değilmi idrar testide yaptım negatifti 3 tane yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…