Bebek Beslenmesi LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIM ETSİN!!!Bebeğimde emme ve yutma yok korkuyorum :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
12 mayıs anneler gününde normal doğum yaptım.bebeğim doğumdan sonra solunum yapamadı ve oksijensiz kaldı. DR BEHÇET UZ hastanesine yoğunbakıma yatırıldı.tam 24 gün oldu daha 1 kerecik kucağıma bile alamadım :43: hastanede boş küvez beklerken bir de havale geçirmiş yavrum :43: Doktorlar asfiksi olduğunu, beyin dalgalarının (EEG) normal olmadığını, reflekslerin istedikleri gibi olmadığını söylediler.5-6 gündür emmesi için uğraşıyorlar ama emme ve yutma refleksi yokmuş.90 gün içinde başaramazsa ağzından midesine giden bir hortumla hastaneden çıkaracakmışız :43::43::43::43: çok korkuyorum ömür boyu öyle beslenmek zorunda kalma ihtimali olabilir mi nolur biri bi yol göstersin, internette de araştırıyorum ama bir sonuca varamadım :43::43:
Bebeğinizin durumu şu an nasıl üzerinden bir hayli zaman geçmiş ben de aynı süreçten geçiyorum. Bir umut var mı merak ediyorum

Back