- 28 Ağustos 2016
- 32
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi deryasoysal1
-
Kızlar herkese merhaba öncelikle 2 gün önce test yaptım hayalet cizgi vardı dün erken gebelik testi yaptım hafifte olsa çizgi çıkıyor bugun kan verdim 8.58 çıktı doktor hamilesin fakat geç döllenme olmuş dedi fakat eve geldim Laboquick diye testim vardı yeni aldım testi yaptım negatif çıktı acaba gec döllenme oldugu içinmi çünkü adetime 2 gün var daha ama diğer normal teste hayalette olsa çıktı yada testten testte göre farkmı vardır
Tabiki hamile olmak istiyorum evliyim ve istiyoruz idrar testi negatif çıkınca korktumHamile olmaktan mı Korktun yoksa olmamaktan mı?
Kızlar herkese merhaba öncelikle 2 gün önce test yaptım hayalet cizgi vardı dün erken gebelik testi yaptım hafifte olsa çizgi çıkıyor bugun kan verdim 8.58 çıktı doktor hamilesin fakat geç döllenme olmuş dedi fakat eve geldim Laboquick diye testim vardı yeni aldım testi yaptım negatif çıktı acaba gec döllenme oldugu içinmi çünkü adetime 2 gün var daha ama diğer normal teste hayalette olsa çıktı yada testten testte göre farkmı vardır
Dr hamilesin demis canim daha niye idrara bakiyorsun anlamadim?
Dr hamilesin diyince korktum diyince.. :) Hayırlı olsun. Daha çok yeni ama. Ne zamana çağırdı tekrar?
Tamam canım allah razı olsunBizi etiketleyip sonucu bildir merak etmeyelim
Himmmmm canim bence hcg ni 2 gunde 1 takip et artisi nasil diye...Önceki idrar testim yok dencek kadar azdı canım çizgileri acaba belirmişmidir diye baktım:) merak işteee
önemli değil gülümBen niye yanlış tarafa yazdım konular karıştı
Himmmmm canim bence hcg ni 2 gunde 1 takip et artisi nasil diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?