• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilgi

zehirligul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
13
Kızlar bebegim yeni yeni oluşuyor ama öksürükten geberiyorum öksürmekten cigerlerım çıkacak o kadar yeni bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ya dün gittim hastaneye doktor sadece bogaz spreyi verdi başka iğne serum yapamam dedi ama bebeğe bişey olacak diye korkuyorum

Ciğerinizde problem olsaydı doktor başka şeyler de verirdi. Muhtemelen boğazdan veya geniz akıntısından öksürüyorsunuz. Ciğere inerse müdahale gerekir.
Öksürmekten bebeğe bir şey olmaz kaç haftalık?

Ciğerinizde problem olsaydı doktor başka şeyler de verirdi. Muhtemelen boğazdan veya geniz akıntısından öksürüyorsunuz. Ciğere inerse müdahale gerekir.
Öksürmekten bebeğe bir şey olmaz kaç haftalık?
Daha haftalık değil yeni oluşuyor betam 80

Kızlar bebegim yeni yeni oluşuyor ama öksürükten geberiyorum öksürmekten cigerlerım çıkacak o kadar yeni bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ya dün gittim hastaneye doktor sadece bogaz spreyi verdi başka iğne serum yapamam dedi ama bebeğe bişey olacak diye korkuyorum
Canım ben 5-6 haftalıkken çok ağır bir grip atlattım üstüne daha sonra akciğer enf gelişti. Nefes alamıyordum hırıltıdan.
Ben de tedirgin oldum ama doktorlarım sağolsun cok rahatlattı beni. Bebek tutundugu yer öksürükle hapşırıkla düşecek gibi değil. İnan öksürükten uyuyamıyordum cok zordu. En kötüsü takviye alamamak.
Evde bitkisel şeyler yapılabilir bitki çayı değil tabiki. Meyve tüketebilirsin bol bol. Soğanı ikiye bölüp içine karanfil sapla odaya koy. Hava nemlendiricisi varsa çalıştır.

Daha haftalık değil yeni oluşuyor betam 80
Haftalık sat ile belirleniyor. Sat tarihinize göre beta 80 ise zaten gebelik oluşmuştur. Tabi kimyasal olabilir ama bunun da öksürükle yine alakası yok. Çok sağlıklı da olsan evde yatıp hiç kalkmasan da kimyasala dönebilir ya da bir problem olabilir.
Kadin dogum doktoru ilk 10 hafta her şey Allaha bağlı demişti, tutunacak olan tutunuyor tutunamayan tutunamiyor demişti. Siz bol bol su için meyve yiyin. Çabuk toparlarsınız insallah ama öksürükle bir şey olmaz

Haftalık sat ile belirleniyor. Sat tarihinize göre beta 80 ise zaten gebelik oluşmuştur. Tabi kimyasal olabilir ama bunun da öksürükle yine alakası yok. Çok sağlıklı da olsan evde yatıp hiç kalkmasan da kimyasala dönebilir ya da bir problem olabilir.
Kadin dogum doktoru ilk 10 hafta her şey Allaha bağlı demişti, tutunacak olan tutunuyor tutunamayan tutunamiyor demişti. Siz bol bol su için meyve yiyin. Çabuk toparlarsınız insallah ama öksürükle bir şey olmaz
Allah korusun kimyasal değil tabi de çok sagol içimi rahatlattın yinede

Back
X