Geçen ay reglmden sonra kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve düşük yaptığımı söylediler ama ben hamile olduğumu bile bilmiyodum.belki böyle bi durum olablir erkenden tedbir almak lazım.geçmiş olsun
Adetimi bu ay 3 gün geç oldum normalde 5 gün sürüyodu ama bu sefer bir buçuk 2 gün sürdü. Bugün 4. günü ve damlalar şeklinde kanamam oldu ve de kanamadan sonra kesilmeyen bir kasık ağrım var . Bazı yerlerde hamilelik olabilir diyo... Acaba böyle bi durumla karşılaşan oldu mu? Olduysa sıkıntı neydi?
Şuan tam olarak aynısını yaşıyorum sizin sonucunuz ne çıktı sonrasındaArkadaslar buay adetim 3 gün erken başladı ve 2 gün sürdü 3.günde lekelenme oldu boyle bişey yasayan varmı hamilemiyim?
Aynı durumdayım şuan ne oldu sonuç yazar mısınız lütfenBende korunduk ve boşalma olmadı adetim gecikti ve şuan iki gün sürdü çok az sürdü hamilemiyim test yaptım negatif çıktı
Aynı durumu yaşadım bu ay . Sonrasında ne oldu bilgilendirebilir misiniz beni ? Test yaptırdım negatif çıktıArkadaslar buay adetim 3 gün erken başladı ve 2 gün sürdü 3.günde lekelenme oldu boyle bişey yasayan varmı hamilemiyim?
sürdü bel ağrım var hafiften bide baş dönmem otururken çok oluyor normalmi bu hamile ola bilir miyimAynı durumdayım şuan ne oldu sonuç yazar mısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?