Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım evrakları görmüşYanlis anlamis olabilir misiniz? Hic bir patron sgkya gidip merhaba benim calisanim engelli diyemez ki. Engelli personele ait heyet raporlari olmali.
Arkadaşım evrakları görmüş
Evraklar size ait degildir. Durduk yere bir insani engelli gosteremezsiniz,oyle bir imkan yok. Arkadasiniz yanlis gormustur,gercekten engelli olan insanlar bile zar zor aliyor o raporlari sahsi basvuruyla. Sizin engelli gosterilmenize imkan yokArkadaşım evrakları görmüş
Evraklar size ait degildir. Durduk yere bir insani engelli gosteremezsiniz,oyle bir imkan yok. Arkadasiniz yanlis gormustur,gercekten engelli olan insanlar bile zar zor aliyor o raporlari sahsi basvuruyla. Sizin engelli gosterilmenize imkan yok
Bulmuştur bi yolunu oo bu kadar cin fikirli birinden herşey beklenir..Engelli oldugunuzu nasil kanıtlamış ..saglik raporu nasil almış ..ala ala bu kadar kolaymi sgk yi kandirmak!
Yapılıyor, ben de şahit oldum. Engelli değil ama benzer bir duruma. Memura bağlı.bır yanlıslık olmalı rapor olmadan engellı gosterebılmesı mumkun degıl cunku
ofısım varken engellı mukellefımı engellı sıgortası yaptırabılmek ıcın gobegımız catlamıstı oysa kı :) gercekten engelı olanların yararlanamadıgına hokus pokus yapıp saglıklı olanların faydalanabılmesıne yazıklar olsunYapılıyor, ben de şahit oldum. Engelli değil ama benzer bir duruma. Memura bağlı.
ofısım varken engellı mukellefımı engellı sıgortası yaptırabılmek ıcın gobegımız catlamıstı oysa kı :) gercekten engelı olanların yararlanamadıgına hokus pokus yapıp saglıklı olanların faydalanabılmesıne yazıklar olsun
yapan memur dayısıysa veya en yakınıysa bılemem ama o bıle cok zor elınde rapor olmadan nasıl ? sahte raporla yapabılır ancak dırek memur gorevden atılır kım boyle rıske gırerkı delırmısler resmen