• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir akıl...gerçekten zor durumdayım

Son durum olımsuz hala.iki günde 2 kez terkedildim:)sonra bak konuşuyorum ama seninle ye döndü durum.buşekilde gitmez zaten.hiçbir işime konsantre olamıyorum arafta kaldm

Sakın aramayın. Onun da böyle umursamaz olmasının ardında mutlaka bişey vardır.

merhaba arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum.sevgilimin sehir dışında görev yapması sebebiyle ilişkimiz bazen çıkmaza giriyordu.2 günde bu şekildeydik.bana soğuk,umursamıyor..ben de sürekli güzel şeyler demeye çalışıyorum diyorum..ama karşılığı yok ben artık böyle olucam diyor dedigim her seyi umursamaz şekilde dinliyor.ben de dedim ki en son aradığında sen aramadıkca aramıcam dedim o sen neden aramıyorsun falan diyince.çünkü bana soğuk ben de aramak itemiyorum sıkmak istemiyorum onu.bana soğuk davrandıkça içm acıyor.aradığında dedim hep böyle mi olcan düzelmicen mi falan dedim.o da hayır böyle olcam dedi ben de böyle bir ilşki olmaz dedim aramıcam sen böyle oldukça dedim.o da ben de aramıcam o zaman dedim iş çıkışı aramak istersen ara dedi ben de ilk kez inat yaptım ve alttan almak istemedim bu sefer aramıcam bekleme dedim.o da ben de aramam artık mutluluklar dedi kapattı.artık ben aramazsam kesinlikle aramaz.şimdi bunun korkusu sardı ama dediğim lafın da arkasında durmak istiyorum.ne yapayım?bir kez alttan almayım dedim olana bakın:KK43::KK43:napıyım?
Tabiki arama ne arican seviyorsa sesini duymadan yapamaz bırak kendi içinde karar versin

Kusura bakmayın şu halinize herşeyi hak ediyorsunuzz.
Sizi istemeyen bi adamın kölesi olmuşsunuz gel diyor geliyorsunuz git diyor gidiyorsunuz.
Aferin aynen devam edin. :KK50:

kaç günden beri sinirli sürekli bağırıyor ben de bunun üzerine kendimi çektim.şimdi de sen soğudun niyetn ayrılmak falan dyor.beni o kadar kırmasına rağmen bir şey yapmıyor ve benim yapmamı bekliyor.napıcam??

Back
X