- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi omrumcehep
sizin arayacaginizdan o kadar emin ki ben aramicam diye artistlik yapabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya başkası varmerhaba arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum.sevgilimin sehir dışında görev yapması sebebiyle ilişkimiz bazen çıkmaza giriyordu.2 günde bu şekildeydik.bana soğuk,umursamıyor..ben de sürekli güzel şeyler demeye çalışıyorum diyorum..ama karşılığı yok ben artık böyle olucam diyor dedigim her seyi umursamaz şekilde dinliyor.ben de dedim ki en son aradığında sen aramadıkca aramıcam dedim o sen neden aramıyorsun falan diyince.çünkü bana soğuk ben de aramak itemiyorum sıkmak istemiyorum onu.bana soğuk davrandıkça içm acıyor.aradığında dedim hep böyle mi olcan düzelmicen mi falan dedim.o da hayır böyle olcam dedi ben de böyle bir ilşki olmaz dedim aramıcam sen böyle oldukça dedim.o da ben de aramıcam o zaman dedim iş çıkışı aramak istersen ara dedi ben de ilk kez inat yaptım ve alttan almak istemedim bu sefer aramıcam bekleme dedim.o da ben de aramam artık mutluluklar dedi kapattı.artık ben aramazsam kesinlikle aramaz.şimdi bunun korkusu sardı ama dediğim lafın da arkasında durmak istiyorum.ne yapayım?bir kez alttan almayım dedim olana bakınnapıyım?
Böyle bir şekilde yazıyla durumu diyologlastrdınz.durum bu haklısnızColuk cocuk sevgili olursa böyle olur iste... "Terkettinmi sen beni simdi" "evet" " terkettinmi beni?" "Eveeeet" "terkmi ettin sen beni simdi""evet dedik ya" "hühühühühü""sakadi len tamam sus zirlama""ayyy cok seviyorum seni askim"...![]()
alttan almadığına pişman olacağına sen alttan almayınca bu ilişkinin yürümediğini GÖR !