• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir akıl...gerçekten zor durumdayım

sizin arayacaginizdan o kadar emin ki ben aramicam diye artistlik yapabiliyor.

yorumlarin hepsini okumadim canin bence arama ve bu soguklugunun bi sebebi vardir heralde sormadin mi ?
konunu okurken zorlandim saat itibariyle mi yoksa karisik ve fazla noktalama isareretinden mi bilemedim..

Senı kaybetmekten korkmuyo demekkı böyle zıtlastıgına göre..arama sakın eger sımdı ararsın her kavga ettıgınızde senın aramanı bekler. He sımdı ararsan senı avucunun ıcınde garantı görür. Erkek dedıgın az naz trıp ceker cnm bu ne böyle hemen kesıp atmalar aramam demeler falan. Sana deger veren ve sesının tonunun düşmesinden bile korkan birine deger ver vereceksen. O kaybeder bu aklıyla

Uzak ilişki yaşarken zaten arayamam Tribi!
Pis kokular alıyorum.
Bulunduğu yerde kendini sağlama almış, yaşıyor. Ohhh mis, suyundan da koy!

Yakalanırsa bu tiplerin cevabı da hazır.. .
Seni kırmak istemediğim için, seninle konuşamadım. Hep senin benden yavaş yavaş soğumanı bekledim. Ama olmadı...

Kızlar mesajlarını yeni okudum.ayrı ayrı teşekkürler.bi anlık üzüntüylr zor durumdayım yazdım halbuki dedgnz gibi zor bisry falan degil.allah başka dert vermesin.bir de dikkatimi çekti diyorsunuz ki orada birini buldu?olabilir eğer öylryse tez gitsin basımdan.ben herseyi beklerm bu hayatta.ona böyle bsryi yakstrmıyorum ama yine de kimse belli olmaz...gel gelelim konuya.aramz su an yine limoni.ve cok kavga ediyorz artık telefondan tiksindim.hersey yanlş anlasılıyor.ben de buna istinaden iyi kapataym telefony tartsmayalm iş numarasndan falan dedim artık.mesafe sokalım aramıza madem sem sinirleniyorsn çünkü çok dedim.o da yine alevlendiii.bunu bana diyemezsn sen gidemezsn ben terkedyorm srni dedi.kapattı.yine benzer bir durum yani.her neyse kapattı telefonu.sesli mesaj braktım.ben srni terketmek gibi bir seyden bahsetmedm sadece mesafe olsn telefonla cok tartsyorz o yüzden diye acıklama yaptım.sonra actı telefonu konştuk bu kadar kolay mı terketmek dedim.terkettn mi şimdi dedim 3 defa sordum.3üne de evet dedi.beni bir ağlama aldı.nasıl böyle bir duruma geldk anlamadm.sonra da tamam seni terketmedm üzülme dedi.şaka gibi de mi.çok kırıldm ve güvenm sarsldı.dediğinz gibi kaybetme korkusu yok.öyle işte.drğişik bir durum.ne kadar saçma de mi

merhaba arkadaşlar ben direk konuya girmek istiyorum.sevgilimin sehir dışında görev yapması sebebiyle ilişkimiz bazen çıkmaza giriyordu.2 günde bu şekildeydik.bana soğuk,umursamıyor..ben de sürekli güzel şeyler demeye çalışıyorum diyorum..ama karşılığı yok ben artık böyle olucam diyor dedigim her seyi umursamaz şekilde dinliyor.ben de dedim ki en son aradığında sen aramadıkca aramıcam dedim o sen neden aramıyorsun falan diyince.çünkü bana soğuk ben de aramak itemiyorum sıkmak istemiyorum onu.bana soğuk davrandıkça içm acıyor.aradığında dedim hep böyle mi olcan düzelmicen mi falan dedim.o da hayır böyle olcam dedi ben de böyle bir ilşki olmaz dedim aramıcam sen böyle oldukça dedim.o da ben de aramıcam o zaman dedim iş çıkışı aramak istersen ara dedi ben de ilk kez inat yaptım ve alttan almak istemedim bu sefer aramıcam bekleme dedim.o da ben de aramam artık mutluluklar dedi kapattı.artık ben aramazsam kesinlikle aramaz.şimdi bunun korkusu sardı ama dediğim lafın da arkasında durmak istiyorum.ne yapayım?bir kez alttan almayım dedim olana bakın:KK43::KK43:napıyım?
ya başkası var
ya da ilgisi yok size
konu ne olursa olsun bu iş bitmiş.
gururlu olun aramayın.

Coluk cocuk sevgili olursa böyle olur iste... "Terkettinmi sen beni simdi" "evet" " terkettinmi beni?" "Eveeeet" "terkmi ettin sen beni simdi""evet dedik ya" "hühühühühü""sakadi len tamam sus zirlama""ayyy cok seviyorum seni askim"...:ssz:

nasıl sevgili nasıl aşk böyle anlamadım valla..alttan almaktan vazgeç..sakın arama..

B
Coluk cocuk sevgili olursa böyle olur iste... "Terkettinmi sen beni simdi" "evet" " terkettinmi beni?" "Eveeeet" "terkmi ettin sen beni simdi""evet dedik ya" "hühühühühü""sakadi len tamam sus zirlama""ayyy cok seviyorum seni askim"...:KK14:
Böyle bir şekilde yazıyla durumu diyologlastrdınz.durum bu haklısnız

Aslnda cock degilz yasımz küçük degl ama cocukca.karsında cocuk olnca sen de cocuklaşyorsn.gercekten sacma sapan davranıyorum.kendimi tanıyamıyorm artık.aptallk benmkisi

Başka Şehirlerde olunca klasik yaşanan sorunlardan ama mutluluklar deyip kesip atması ilginç. Bence senin ona olan sevginden çok emin ve sana istediğini yaptıracağını düşünüyor.

sakın arama ,bu ne vurdum duymazlık ne rahatlık ,bulunmaz hint kumaşı değil ,insan sevdiği insanı aramadan durur mu hiç.boşver onu bu rahatlığın altında bişiler var bence

Bence umrunda değil, bu saatten sonra aradın diyelim bu ilişki de hep peşinden koşan olarak kalırsın.

Back
X