• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir akıl verin, yardıma ihtiyacım var..

SonsuzAskimsiin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
23
0
36
- Yurtdışı
Merhaba kızlar, ben bu profil sahibinin bir yakınıyım, çok zor durumdayım yardıma ihtiyacım var .. arkadaşımda bu sayfayi önerdi :) .. en iyisi bastan basliyim anlatmaya 1 seneden beri ''pesimden'' kosan birisi vardi ki pesimden kostu denmez aslinda cünkü sadece ara ara facebookdan muhabbet ediyorduk yani o yaziyordu ben pek cvp vermesem bile o genelde yaziyordu.. sonra bi basladik muhabbet etmeye bir gecesi baslayis o baslayis yani patladi gitti :))) 2 hafta telefonda konustuk msj'lastik fln sonra bulustuk hersey iyidi aslinda hepsi uyumluydu ben 20 o 23 yasinda ben ciddi bir iliski istiyorum yani evlilige dogru gidicek bir iliski istiyorum vs. Bastan demisti zaten bukustukdan sonrada sende o olgunkukta oldugunu gördüm seninle bir ciddi iliskiye baslamak isterim ve hazirim dedi bende kabul ettim aslinda hersey iyidi güzeldi taaki bu ben ''erkegim'' bazi seylerin olmasi gerekiyor diyene kadar.. kizligini iistemiyorum ama kücük seyler olmasi gerekiyormus yoksa acik söyliyim alicagimi gider vaskasindan alirim gibi seyler söyledi.. daha 2aylik bir iliskimiz oldugunu böyle seyler icin cok erkenoldugunnu söylememe ragmen her seferinde ayni konuyu aciyor ve tartisiyoruz... napicam ben?? Sizce gercekten normalmidir bu ?? Yada nasil ikna edebillirm onu? Lütfen yardim edin kizlar ...

ASLA onu memnun etmek zorunda değilsin. Pislik herif :47: Hemen ayrıl canım sakın razı olma, hayır madem ciddiymiş beklemeyi bilecek. Ne demek başkasından karşılarım?? Küstah Rezil herif utanmaz yaa. :@

Bence insan ciddi düşündüğü ve değer verdiği kız arkadaşına daha 2 aylıkken bu konuları açmaz canım.
Her şey oturduktan sonra tamam konuşulabilir de daha ilişkinin başında insanın aklına niyetinin ciddi olmadığı izlenimini bırakıyor.
Hele de ben istediğimi başkasından da alırım gibisine bir yaklaşımı çok çirkin, madem seni çok seviyor, ciddi düşünecek kadar değer veriyor, başkasını midesi nasıl kaldırabilecek.
Bana seni kandırabilmek için kızların her zaman sihirli sözcükler olarak kendine bağlayan 'seninle ciddi düşünüyorum' cümlesini kullandığını düşünüyorum canım, üzgünüm maalesef.
Ciddi düşündüğüm biri olsun diyorsan bu çocuk o değil tatlım, uzaklaş derim bir ablan olarak..

canım arkadaşının tutumu hiç hoş değil başkasına gider endişesiyle sakın istemediğin şeyler yaşama seven bi erkek beklemesini de bilmeli.....

Ben çok geri kaldım galiba.
Artık böyle baştan pazarlık mı yapılıyor ?
Hayır yani kaçıncı konu bu...
Bismillah ilişki başlarken cinsellik şartları sunuluyor.

Bak 1-2 konu aşağıda "Hayatımı mahvettim" diye bir konu var.
Akıl almak istiyorsan onu oku istersen.

Eskiden olsa, başkasıyla karşılasın o zaman derdim.
Ama bir çok şeyi görüp belli kemale erişince insan anlıyor bazı şeyleri.
Seninle ciddi bir şey düşünüyorsa, en geç 5 yıla evlenirsiniz. 5 yıl da bekliyiversin işi neymiş ?
Bu ne pazarlık ya ? Aşkı, sevgiyi pazarlığa çevirdiler resmen.
Yol ver gitsin.
Ona aynen şunu de; "iki seçenecek de işime gelmiyor napıcaz ? "
Sonra da ekle; "sen bana göre değilsin anladım ben,hadi sana erkek erkek mutluluklar"

Canım onun dediklerini yaparsan kendine saygın kalmaz yakında. Yaptığı çok ayıp. Sorsana onun kız kardeşine bir erkek böyle dese ne yaparmış?

Herşey ne kadar iyi güzel gitse de bu yaptığı şey ondan soğumana yeterli bence.
Daha 2 ay olmuş, bu ne rahatlık ondaki. Ayrılman daha kolay olur ve daha fazla bekleme bence.

Bu tür konular iyice çoğaldı verin ağzının payını sussun işte :19:

Ayrıca 'ihtiyaçlarını' başkasıyla karşılayabilecek olsa eminim hiç durmaz karşılardı. Aklınca size rest çekiyor adam.

Back
X