• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir akıl verin...

dishikartal

papatya
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
19
0
86
36
Antalya
:sinifsinif:en sonunda size sığındım bi akıl alıyım diye.kızlar dün ben kendi facebook sayfama girerken eşim dediki banada açalım bitane arkadşlarımı bi bulayım dedi.bende tamam dedim.açtık okul arkadaşlarını aradık beraber.sonra ben kalktım başka şeylerle ilgilendim.şimdi yani sabah bi oturdum baktım birsürü rus kızlar liseli kızlar eklenmiş arkadaşlığa.off bu ilk değil birde yani kaçıncı oldu.her defasında söz verdi.inanın bilgisayara oturcak diye elim ayağım titriyor.uyuyo o şimdi napıcam ben uyanınca nasıl bi tepki veriyim.nolur bi akıl verin....

eşiniz alışkanlık etmiş bunu anlaşılan....

sizden çekindiğide yok rahat davranıyor galiba....

evet hiç çekinmiyo çok rahat ben söylesem şimdi kalkınca bide bana kızar hatta yada şaka yollu geçiştirmeye kalkar.öyle bişiler yapıo ki ben suçlu gibi kalıyorum bide..

aslında öyle ama var işte burda olmasa işyerinde var.hiç olmasa evde olunca ben girip karıştırabiliyorum onun hesaplarını.ay napıcam yaa offf.......

Valla canım otur konuş benim eşimde alakasız kişileri eklemeye kalkmıştı bir bir zamanlar açtım dedim bu ilkokul,ortaokul,lise,ünv, nerden arkadaşın cevap yok pat sildim...şifreler açık bizde artık msn mail facebook kesin tavrını koy..baktın yola gelmiyor..sanada gelir bir sürü arkadaşlık teklifi sende ekle...konuşma ama konuşuyormuşsun gibi davran..ok dee sana serbestse banada serbest..geyik yapıyorumm..valla katılan katılır katılmayan katılmaz ben böyle çözdüm bu internet olayını..ben ne hissediyorsam hissetmesini sağladım..empati şart derim her zaman...bunların hepsinde çok sakin umursamaz bir tavırla yap tamam canım ya ikimizede serbest ya ikimizede yasak de..başta köpürseler bile yavaş yavaş inatları kırılıp empati kurmaya başlıyorlar...mesela benimki artık msn bile açmıyor...

Son düzenleme:
eşiniz rusyada mı okumuş ki arkadaşları hep rus ? bi tepiklerim allama rusyada açar gözünü :oklava:

bende denedim onu daha önce ama nası güven verdiysem ben artık nası inandırdıysam onsuz yapamıcağıma sen yapmazsın istiyosan bütün orduyu ekle msnine dedi bana.hyr bide bizimki sadece sanal değil yane daha öncede bi rus la gerçekte görüştü yine yakaladım.ama bunların üstüne bunları yapmaması lazım.biliyorum ben sçluyum affetmemeliydim ama bilmiyorum ya.

yaşımız küçük evlendik biz oyüzden mi oluo sıkıldımı bilmiyorum ki ben 16 yaşındaydım o 20 yaşında.şimdi ben 21 im.4 yıllık evliyiz bide kızımız var dünya güzeli.hayat ona ağırmı geliyo acaba..

valla canım eşine ciddi bir ders vermem lazım, yani konuş ve ciddi olduğunu söyle, böyle davranması , alışkanlık olmuş onda, yakında başka türlü de aldatır seni. o zaman ne olcak.zemin hazırlıyor resmen buna.çok üzülürsün.tavrını koy ve yakın takibe al.

nasıl anlatırım ki ona ve inanın ki artık benim için hiç vazgeçilmez değil ama sen beni bırakamazsın dio her kavgada.bırakıp gittiğim zamanlarda oldu.1 ay ayrı kaldık boşancam dedim ama yalvar yakar geri döndüm.seviyomu sevmiyomu seviyosa nie yapıyo anlamıyorum ben.kalkar birazdan.napıım*nasıl davranıyım..

hep yakın takipteyim zaten.daha önce benden gizle face açtı yakaladım.yok gerçektende aldattı beni zaten.nefret ediyorum böle zamanlarda ondan..

ne nasıl davrancan ya açacan agzına yumacan gözünü onu bin pişman edecen ..degil rus kızı putini bile agzına almaya korkacak ..hayret bişi ya..

Boşan. Boşanamıyorsan yokmuş gibi davran. Bunu da yapamıyorsan aynı evin içinde seni aldattığını bile bile yaşamaya devam. Acımasız bulabilirsin ama senin kendine yaptığın çok daha acımasızca.

canim nasil sabredebildin bunlara sasirdim valla, insan ne kadarda sevse
aldatilmayi afetmemeli ama bu benim sahsi fikrim...

Sen onu sürekli affetmekle zaten acik cek vermissin eline...
Simdi senin yapabilecegin sey, CIDDI oldugunu ona kanitlamak.
Esin muhtemelen iki kizar sonra yine aynen devam ederim mantigiyla
devam eder...

Ay valla ne demek yani rus kizlari eklemek, liseli kizlarla yazismak... anlayamiyorummmm

facede arkadaşmısınz... hemen arkadaşın olarak ekle....
Vee duvarına "Kocacım liseyi Moskova kız meslek lisesinde okuduğunu bilmiyordum.. burada öğrendim iyi oldu.... " diye not yaz... hem diğer bütün normal arkadaşları da görsün rezil olsun....
Bu geçici bir çözüm....
Ama bu adam seni aldatmış ve sen de affetmişsin... Demekki kocanda böyle bir potansiyel var... Herdakka takipte olmakla hayat geçmez... Ya kabullen ve üçmaymunu oyna yada boşan....

bende denedim onu daha önce ama nası güven verdiysem ben artık nası inandırdıysam onsuz yapamıcağıma sen yapmazsın istiyosan bütün orduyu ekle msnine dedi bana.hyr bide bizimki sadece sanal değil yane daha öncede bi rus la gerçekte görüştü yine yakaladım.ama bunların üstüne bunları yapmaması lazım.biliyorum ben sçluyum affetmemeliydim ama bilmiyorum ya.

Canım benimkide öyle başta inanmadı yaapp dedi sonra sen yapmazsınki dedi..onu dedi bunu dedi..bende yaşadım aldatmayı ve şu anda evlilik terapistine gidiyoruz..neyse ama yapmazsınki diyen adama gayet emin aman sen öyle bil deyip üstüne gitme...Ben dedimki öyle bil ben kadınım senin ruhun duymaz yaparsam...ilgini hafif hafif azalt hatta dalgın dalgın bilgisayara takıl biraz..güvenini kır yani..ben şunu anladım erkek dediğin bu kadın her an gidebilir bilmeli..benimki aldattı ona öğle bir senaryo yazdımki onu aldattığıma inandıracak..ve bir gece sabaha kadar oturup düşünmesini sağladım..hatta ben yatıp uyudumsositosositoyani aldatılma acısınıda yaşattım..ertesi gün aldatmadığıma anlattım..empati bu dedim nasılmış..ve söyledim bana sahip çık..senin sorunların varsa benimde var ben sana yardımcı oluyorsam sende olmalısın yoksa bende her an bir hata yapabilirim..ilgiye kanabilirim..hatta yalvarırcasına..sanki aldatmanın eşiğindeymişim gibi..gerçi valla mantığım olmasa hırstan yapabilirdim...:sm_cool:sonuçta şu anda onu aldatırmıyım diye ödü patlıyor...nerde o internet geyikleri falan..benim başımda bekliyor ne yapıyorsun bilgisayarda diye kararlı ol ...

gerçektende mi aldattı. o zaman ayrılacaksın canım bu tek yol.

bu ış böyle olmaz...
ayrılmayı düşünmüyorsunuz sanırım, ıyıce bı gözünü korkutun yoksa bu böyle devam eder....

Back
X