Lütfen bir akıl verin..

Size 2. kez yalan söyleyen birisine 3. bir şans verir misiniz?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 5 33,3%
  • Asla

OY: 10 66,7%

• Ankete Katılan
    15
evet hem saygısız, hem cepte görüyor
bana da sevmiyormuş gibi geldi

biz eşimle üniversitedeyken uzak mesafeli ilişkisi olan 2 erkek arkadaşımız vardı
o kızları 1-2 saat görebilmek için neler yaptıklarına bizzat şahidim yani

valla bizde okuldan sonra eşimle uzak mesafeye döndük.. sonra askerliği ista çıktı ben çalışıyorum avrupa yakasında o asyada askerlik yapıyor çarşı marşı ayağına bir dünya trafik çeker sırf 15 dk görüşebilmek için gelirdi sonra aynen geri..ki her hafta sonuda mutlaka çarşı izninde beraberdik..

Bence iyi tartın bu olanları. Affedebilecekseniz ve aklınızdan atabilecekseniz evlenin, aksi takdirde evlensenizde bunları hatırlarsanız hem eşinize iyi davranamassınız hem evliliği götüremessiniz.
Herkesin bakış açısı farklı olabiliyor bu durumlarda; paranoya yapacaksanız kendinizi yıpratmayın. Sürekli takip halinde olup, olduğu yeri bile ispat halinde kovalarsanız sizde mutsuz olursunuz.

Walla 1.kısımdan sonrasını okumadim hata sende neden sans veriyorsun farklı hesap neden???? Ve neden affedilir bi gebeliğin yoksa yolver gitsin niye soruyorsun anlamıyorum ne istiyorsun evlenip iki çocuk yapıp ortada kalmayı mi yas kaç bilmiyorum ama oku isini yap para kazan adamlarla tanış adamlarla...

Ayrılma kısmı biraz sorun yaratacak gibi nasıl desem, seni bırakmıcam bunu aklına sok öyle bişey olmıcak affettircem kendimi sana gibisinden cümleler kullanıyor, biraz zıtlaşsam tehdit edecek nerdeyse. cünkü o da cok iyi biliyor ki benim gibi tabiri caizse her seye tamam diyip de ilgiden baska hic bir istegi olmayan saf biri bi daha cıkmaz karsısına. Burda kendimi övmek gibi bir niyetim yok ama ben onun için evlenilebilecek dört dörtlük biriyim yas olsun fizik olsun iş olsun maddiyat olsun saygı olsun ev hanımlıgı olsun. O yüzden kolay vazgeçmicek. Beni korkutan bu..

hadi yalan söylüyosun bir de aptal yerine koyuyor insanı.. :KK11:
affetme basit hatalar değil bunlar

Ayrılma kısmı biraz sorun yaratacak gibi nasıl desem, seni bırakmıcam bunu aklına sok öyle bişey olmıcak affettircem kendimi sana gibisinden cümleler kullanıyor, biraz zıtlaşsam tehdit edecek nerdeyse. cünkü o da cok iyi biliyor ki benim gibi tabiri caizse her seye tamam diyip de ilgiden baska hic bir istegi olmayan saf biri bi daha cıkmaz karsısına. Burda kendimi övmek gibi bir niyetim yok ama ben onun için evlenilebilecek dört dörtlük biriyim yas olsun fizik olsun iş olsun maddiyat olsun saygı olsun ev hanımlıgı olsun. O yüzden kolay vazgeçmicek. Beni korkutan bu..
O ne demek birakmiycam aklına sok falan okuz bildiğin kurtulması imkansizlardan Allah yardımcın olsun sende pek ayrılmak istemiyorsun gibi anladım ben hakkında hayirlisi

Bence dua edin evlenmeden bunları görmüşsünüz. Ben olsam affetmem..

İyi yapmışsın bırakmakla. Bundan ne köy olurmuş, ne kasaba. Polismiş zaten, keşke baştan bulaşmasaymışsın, kurtulman da problemli olacak, silahı çekip vurmaz inşallah seni...

Duygularını, iki yılını, fedakarlıklarını geçtim. Söylediği ucuz yalanlarla senin zekana hakaret ediyor bu adam.
Sadece bu sebeple bile şans falan hak etmiyor.
Terbiyesiz ve yalancı birinden kurtuluşunu kutla bence.

Beni kolay kolay bırakacağını sanmıyorum, muhtemelen tehdit de edecektir bazı şeylerle. Ben her ne kadar okumuş meslek sahibi olmuş birisi olsam da ailem baskıcı, geniş düşünebilen insanlar değil. İlişkimizi de akrabalarımın hepsi biliyor. Zaman zaman beynim duruyor bu noktada. Korkuyorum sadece..

Sizin fedakarlıklarınızdan başka elle tutulacak birşey yok.

Back
X