Lütfen bir akıl verir misiniz ?

lorilori72

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
158
56
13
34
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar uykumu kacıran bir durum var. Bu sene tayin istemeyi düşünüyorum. 5 yılımı dolduruyorum haziranda. Kendi memleketimin bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum suanda. İl dışını bekleyip kardeşlerimin bulunduğu ili tercih edicem(Malatya yaşadıkları il). Ama geçen sene hic acılmamıs. Eğer orası açılmazsa da baska il daha var aklımda orayı cok seviyorum. Ama eski sevgilimin yaşadığı memleket orası da. Basıma musallat olur diye korkuyorum orayı da verirsem. Suan hic bir sekilde yazmıyor falan ama oraya gidince de Canımı sıkar diye korkuyorum. Simdi sorum şu il dışını beklemeyip kendi memleketimi mi yazayım yoksa, il dışıyla Malatya çıkmasa da eski sevgilimin bulunduğu ile mi gideyim ? İnsallah anlatabilmisimdir

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar uykumu kacıran bir durum var. Bu sene tayin istemeyi düşünüyorum. 5 yılımı dolduruyorum haziranda. Kendi memleketimin bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum suanda. İl dışını bekleyip kardeşlerimin bulunduğu ili tercih edicem(Malatya yaşadıkları il). Ama geçen sene hic acılmamıs. Eğer orası açılmazsa da baska il daha var aklımda orayı cok seviyorum. Ama eski sevgilimin yaşadığı memleket orası da. Basıma musallat olur diye korkuyorum orayı da verirsem. Suan hic bir sekilde yazmıyor falan ama oraya gidince de Canımı sıkar diye korkuyorum. Simdi sorum şu il dışını beklemeyip kendi memleketimi mi yazayım yoksa, il dışıyla Malatya çıkmasa da eski sevgilimin bulunduğu ile mi gideyim ? İnsallah anlatabilmisimdir

Kendi memleketinizden neden gitmek istiyorsunuz? Il merkezini yazin en azindan. Malatya acilirsa da orayi yazarsini ama diger il eger caninizi sikacak durumlar soz konusuysa kalsin.

Kendi memleketinizden neden gitmek istiyorsunuz? Il merkezini yazin en azindan. Malatya acilirsa da orayi yazarsini ama diger il eger caninizi sikacak durumlar soz konusuysa kalsin.
Kendi memleketimi yazınca Malatya’yı yazamıyorum malesef.

Eski sevgilizden korkunuz varken onun oldugu yere gitmeniz ona iyice cesaret verip basınıza musallat olması kacınılmaz olur
Malatya olmazsa su anda devam ettiginiz yerde kalın derim

Eski sevgilizden korkunuz varken onun oldugu yere gitmeniz ona iyice cesaret verip basınıza musallat olması kacınılmaz olur
Malatya olmazsa su anda devam ettiginiz yerde kalın derim
Burda da cok sıkıntı cekiyorum. Burdan Allah izin verir ise gidicem mutlaka. Ama iste nereyi yazacağım konusunda cok kararsızım

Eğer eski sevgilinizin huzurunuzu bozma ihtimali varsa tabiki oranın üstünü cizin gitsin huzurunuzu niye ihtimallere bırakıyorsunuz anlamadım.

Mardin çok güzel bir yer.rahatsız edilme ihtimaliniz milyonda bir de olsa dikkate almak lazım.en kötüsünü düşünüp,önleminİzi buna göre alın.olağanüstü bir durum olmayınca da biliyorsunuz gidince de 3 sene ordasınız.o yüzden tercih yaparken makul olun ve tedbiri elden bırakmayın

Mutlu olacaginiz yere gidin
Doğduğun yer değil doyduğun yer diye boşa dememişler
Ailenizin kardeslerinizin olduğu yere de gidebilirsiniz yalnız kalmamış olursunuz

Malatya çok güzel bir şehir. Kitap fuarları, sinema festivalleri, tiyatro gösterileri, konserler... Yeşilyurtta kahvaltı, levent vadisinde kahve, somuncu babada iftar, günpınar şelalerinde kitap okumak... kafa dengi arkadaş grubun olursa çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Her gidişimde istanbul pasajına uğrardım mutlaka kitap almaya 😂

Bu yaz gideceğim inşallah. Özledim malatyayı 🤗🤗

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X