• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bir akilll

Niye o seçim olsunki? Hem sevdikleri ile dügün yapabilir hem ayri evde kalabilir. Dedigim gibi, kv'desinin yaninda kalmasina, dislerin sikmasina gerek yok. Sehirde kiralik dairemi kalmadi da? Eger kiraci gitmiyorsa, kendileri daire kiralarlar, bu kadar basit aslinda.

Ama anladigim kadari ile sorun sadece daire ve dügün tarihi degil. Dedigin gibi, nisanlisida pek umursamiyor hiçbirseyi. Asil sikinti burda kanimca. Nisanlisi sorumsuz bir tipe benziyor. Sözünün arkasinda durmayan, yaptiklarin etkisine bakmayan insan. Asil konu sahibesinin düsünmesi gerekende bu. Böyle bir sahis ile mutlu olabilirmi?

Beğenemedim alıntılayım, yazdığın 3 yoruma da katılıyorum. Aranızda halledin kadar saçma bir cümle yok. Ayrıca haklısın fedakarlık küçücük bir evde kuru ekmeğe razı olmaktır. Sözünün eri olunsa halledilebilecek ya da sallanmasa başka yollardan halledilebilecek sorunlarda zalime boyun eğmek değildir. (Amma dramatize ettim şu cümlemde :))

Her zaman yanimdaydi herzaman ama bu konuda ters dustuk cok canimi skti:( ailesi bana iyi davranmis olsaydi bende basima tac ederdm herzaman oyle olsun istedim ama olmadi bu yuzden sevdiklerim diyememde kalamam da yanlarinda beyaz esyamiza bakarken buyuk eltim icin ona bulasik makinesi almadim sanada almam diyen bi insan halbuki babam zaten almisti makine ben almayalm diyecekken bunu dedi bana ve eltimin zamaninda oyle yaygin bisey bile dgldi makine hayir alma elimlede yikarim eltimi niye atiyosn ortaya sadece nisanlima nsl bi tepki alayim diye akil danistm daha tecrubeli olan ablalarim var yorumlariniz icin tsk ederimm
sevgilerimi sunarim efenim:)

Canım umarın kayınvalide tarafıyla ilgili tüm sorunlar bu bulaşık mevzusundaki gibi değildir. Ev konusunda büyük ayıp etmişler ama bulaşık makinesi mevzusuna gereksiz tepki göstermişsin. Bence alamam demesindense mantıklı sayılabilecek bir sebep göstermesi daha iyidir.

düğünü yazın yapın senin ailen varken
kiracı çıkınca o eve yerleşirsiniz
düğün yazın yapılabilir ama eviniz olmaz, bir müddet idare edersiniz ailelerde yaşarsınız

Beğenemedim alıntılayım, yazdığın 3 yoruma da katılıyorum. Aranızda halledin kadar saçma bir cümle yok. Ayrıca haklısın fedakarlık küçücük bir evde kuru ekmeğe razı olmaktır. Sözünün eri olunsa halledilebilecek ya da sallanmasa başka yollardan halledilebilecek sorunlarda zalime boyun eğmek değildir. (Amma dramatize ettim şu cümlemde :))

Benim demek istediklerimi anlamisin. :)) Elbette evlilikte fedahkarlik yapmak gerekir (yoksa yürümez) fakat bu her konu için gerçerli degil. Insanlarin sözün arkasinda durmasini çok önemserim. Yani bunu en azindan evlenecegim adamdan beklerim. Haydi kaynana abartti, dengesiz bir insan, ama nisanli iyi olsaydi, konu sahibi ile beraber bu "kaynana problemini" asarlardi. Anladigim kadari ile hem kaynana hem nisanli aynisi. Dügünden 2 ay önce böyle sorumsuz davranmalar hiç iyi birsey degil.

Farz edelimki konu sahibi tehditler ile felan ayri daireye tasinabildi. Eh ilerde baska olaylar olmuyacakmi? Sorumsuz, sözün arkasinda durmayan insani tehditler ile degistirmezsinki.

Ayrica bana puan vermek istedigini ve yorumumu begendigin için tesekkür ederim. Gururlandim açikçasi :1: Bende hep senin yorumlarini begendigim için.

Kadinlar kulubu gibi bide kadinlar cafesi falan toplasacagimiz bi yer olabilseydi mantikli dusunemiyorum kizlar cok bahtsiz bi insanim ben cooook ne tarafa donecegimi sasirdim bu benim ikinci nisanim hafta olmamistr mutfak dolabi icin konu acali ceyizlerimi herseyimi ince ince aldm oyle hevesliydim ama aklim karmakarisik ne yapacagimi bilmiyorum beni seviyor biliyorm dugun stresi icinde oda boyle dgldi cunku annesi beni istemeyince ona ozaman oglunda yok artk dedi oyle kararlidir ama son bi aydir boyle oldu bilemiyorm napsam bilmiyorm:'(

Mrb kizlar konuya nerden baslayacagimi bilmiyorum uzun zamandr siteyi takip etmekteyim ve cok sey ogrendim sizlerden yanls yazarsam affedin
Severek nisanlandk ailesi istemedi beni ama sabrettim bekledm ve oldu ama cok cektm cokk:( yaza nasipse dugunumuz olacak benim teyzelerim dayilarm amcalarm herkes avrupada sadece biz burdayiz yazin herkes benim dugunum icin gelecek gelis tarihleri belli biletlerini aldilar neyse nisanlimin kendi evinde oturcaz suan kiraci var ve sozde bu ay cikmasi gerekiyodu doseyip bayramdan snrada dugun yapcaktk ama kayinvalidem bugun aradi cikmiyo kiraci agustosun sonunda hatta eylulde yapalim dedi ozamana kadar herkes tekrar avrupaya donmus oluyo kimse olmayacak yanimda nisanlima bunu hep soyledm sıkı tut soyle ciksin kiraci dedm ama bana birak hallederm dedi ve korktugum basimada geldi canm cok skkn nisanlima nsl davranmaliyim ben simdi napim akil verin:((

Çok çekmek zorundamıydın.Herşeye sabredersen,sonunda senin isteklerin göz ardı edilir,nişanlın olacak çocuk zihniyetli arkadaşta kalkar kendi aranızda halledin der.Kabul etme.Çok mu zor.Gerçekten çok mu zor.Nedir sizi bu erkeklere ve ailelerinin kaprisine mecbur kılan.Sabretmenin bile yeri vardır.Daha evlenmemişsin çok çekmişsin.Ne diye ne için.Herkesin bir ailesi var herkes mutlu gününde ailesinin yanında olmasını ister.Yani buna da mı saygıları yok.

Back
X