- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Niye o seçim olsunki? Hem sevdikleri ile dügün yapabilir hem ayri evde kalabilir. Dedigim gibi, kv'desinin yaninda kalmasina, dislerin sikmasina gerek yok. Sehirde kiralik dairemi kalmadi da? Eger kiraci gitmiyorsa, kendileri daire kiralarlar, bu kadar basit aslinda.
Ama anladigim kadari ile sorun sadece daire ve dügün tarihi degil. Dedigin gibi, nisanlisida pek umursamiyor hiçbirseyi. Asil sikinti burda kanimca. Nisanlisi sorumsuz bir tipe benziyor. Sözünün arkasinda durmayan, yaptiklarin etkisine bakmayan insan. Asil konu sahibesinin düsünmesi gerekende bu. Böyle bir sahis ile mutlu olabilirmi?
Beğenemedim alıntılayım, yazdığın 3 yoruma da katılıyorum. Aranızda halledin kadar saçma bir cümle yok. Ayrıca haklısın fedakarlık küçücük bir evde kuru ekmeğe razı olmaktır. Sözünün eri olunsa halledilebilecek ya da sallanmasa başka yollardan halledilebilecek sorunlarda zalime boyun eğmek değildir. (Amma dramatize ettim şu cümlemde :))