Lütfen bir bakar misiniz ben bu durumda napa bilirim bana yardim edin

Yaş farkı nedir öyle. Beklentilerin farklı olması gayet normal?

Valla erkekler malesef genelde öyleymiş nedeni de bilimsel aciklamasi olan birsey ama hatırlamıyorum. ...

Eee yaş farkını da yabana atmayalım .

Biz görücü usulü tanıştık ama bana 3 yaş eksik söyledi binden sakladı beni çok beğenmiş oyuzdenmis BN evlendikten 3ay sonra öğreniyorum

Konuştunuz mu? Ne dedi? Savı var mı? Anlaşma yapabilirisiniz. Mesela ertesi gün çalışmayacağı günün geceleri birlikte özel geçireceğiniz zaman olarak ayırabilirsiniz. Fantazi tarzı şeylere önem vererek o geceye heyecan katabilirsiniz de. Bu sayede eşiniz o geceyi hem heyecanla bekler hem de sizin talebinizi yerine getirir.

Biz görücü usulü tanıştık ama bana 3 yaş eksik söyledi binden sakladı beni çok beğenmiş oyuzdenmis BN evlendikten 3ay sonra öğreniyorum
Yalancı yani
Hiç hoş değil
Çok yaş farkınız var

6 senelik evlisiniz işini gördükten sonra romantizm beklemeyin bence artık, ayrıca bence böyle erkek de yok, benim eşim romantiktir mesela beni kırmak istemez ama o işten sonra erkekler çok yoruluyorlar ve anında uyku basıyor onları oturup sohbet edecek halleri kalmıyor ben artık anlıyorum aynı anda uyuyup kalıyorıuz boşverin dert değil bu

Bence de çok yas farkı var çünkü hayattan ilimizin beklentileri de farklı o olgun yaşının verdigiyle hareket ediyor bende gençliğin verdiği halde hareket ediyorum çok sorun oluyor

Konuştum diyor yoruluyorum uyuya kalıyorum ne yaparsan yap uykum geliyor

Ne ilginç , Benim ki de yataktan çıkmak istiyor bi an önce

Bazı mesajları dikkatli okusaydiniz anlardiz BN bu kadar yas farkin olduğunu sonradan evlikten 3 ay snra ögrendm

Ne istiyorsun ki . ?
İlişki bitmiş adrenalin geçmiş yorgunluk basmış , yükselen dünya yere inmiş .

Oturup ne konuşacaksınız ki , sıradan günün detayını mı ?
Öpün birbirinizi sarılıp uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…