lutfen bir bakar misiniz

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
66
363
Selamin aleykum arkadaslar..
Adetim 5 gun gectiginde kan verdim 8.1 cikti doktorum bekleyelim deger yukselsim dedi.daha cok yeni dedi..
Benim gibi olan var mi..degeri yukselen ve hamielligi sorunsuz gecen..
Insallah benimde yukselir cuma gunu bir daha kan vericemm adetimin gecmesinin 8. Gunundeyim bugun..
Gec dollenme olmus olabilir mi

Selamin aleykum arkadaslar..
Adetim 5 gun gectiginde kan verdim 8.1 cikti doktorum bekleyelim deger yukselsim dedi.daha cok yeni dedi..
Benim gibi olan var mi..degeri yukselen ve hamielligi sorunsuz gecen..
Insallah benimde yukselir cuma gunu bir daha kan vericemm adetimin gecmesinin 8. Gunundeyim bugun..
Gec dollenme olmus olabilir mi
özel mesaj hakkını kaldırmışsın ne demekse
kocayla herşey yolunda herhalde sanırım da gebesin
hiç sesin çıkmadığına göre :)
Hayırlı Ramazanlar

özel mesaj hakkını kaldırmışsın ne demekse
kocayla herşey yolunda herhalde sanırım da gebesin
hiç sesin çıkmadığına göre :)
Hayırlı Ramazanlar

TEŞEKKÜR EDERİM. ŞÜKÜRLER OLSUN EVET BAZI ŞEYLER YOLUNA GIRDI.. Allahım eski günlerime dondermesin..mutluyum..verdıgıne sukredıyorum RABBIMIN..YAŞ İLERLEDİKÇE INSANLARDA OLGUNLASIYOR.. ESIMDE DEGISTI..HATALARINI ANLADI.. YUVAYI YIKMAK COK KOLAY..YAPICI OLMAYA GAYRET ETTIM..SONUMUZDA GUZEL OLUR INSALLAH..SİZEDE HAYIRLI RAMAZANLAR

TEŞEKKÜR EDERİM. ŞÜKÜRLER OLSUN EVET BAZI ŞEYLER YOLUNA GIRDI.. Allahım eski günlerime dondermesin..mutluyum..verdıgıne sukredıyorum RABBIMIN..YAŞ İLERLEDİKÇE INSANLARDA OLGUNLASIYOR.. ESIMDE DEGISTI..HATALARINI ANLADI.. YUVAYI YIKMAK COK KOLAY..YAPICI OLMAYA GAYRET ETTIM..SONUMUZDA GUZEL OLUR INSALLAH..SİZEDE HAYIRLI RAMAZANLAR
beni tanımadın galiba sizli bizli konuştuğuna göre :)
kız ben soslu_makarna

neyse herşeyin yoluna girdiğine sevindim
Allah mutluluk versin

bilmiyorummm bilmiyorummm iyi misin?
sen beni hatırlamazsın belki ama ben hatırlıyorum seni
Maraşlısın diye biliyorum inşallah sende evlatların da ailecek iyisinizdir:dua:

bilmiyorummm bilmiyorummm iyi misin?
sen beni hatırlamazsın belki ama ben hatırlıyorum seni
Maraşlısın diye biliyorum inşallah sende evlatların da ailecek iyisinizdir:dua:
bilmiyorummm bilmiyorummm siteye girdiğine göre iyisin cevap yazmamışsın bana
görmedin herhalde
ara ara geliyorsun aklıma

tabii inşallah üyeliğini sen açıyorsundur ve gerçekten iyisindir

bilmiyorummm bilmiyorummm siteye girdiğine göre iyisin cevap yazmamışsın bana
görmedin herhalde
ara ara geliyorsun aklıma

tabii inşallah üyeliğini sen açıyorsundur ve gerçekten iyisindir
soslu makarna ALLAH razı olsun çok şukur ıyıyız..ailemde bende cok buyuk bır sınavdan gectık..ALLAH ım kımselere yasatmasın böyle bır tufanı..öyle zor ki.. şuan eve gectım ..çadırda kalıyorduk.. ara ara yine sallanıyoruz..AMA alıstık artık desem yerıdır.. sordugun ıcın cok tesekkur ederım. ben siteye gırmıyorum .. uzun zamandır.. ara arar gırıp cıkıyorum..mesajını yenı gordum.. hakkını helal et.. cok tesekkur ederım sordugun ıcın

soslu makarna ALLAH razı olsun çok şukur ıyıyız..ailemde bende cok buyuk bır sınavdan gectık..ALLAH ım kımselere yasatmasın böyle bır tufanı..öyle zor ki.. şuan eve gectım ..çadırda kalıyorduk.. ara ara yine sallanıyoruz..AMA alıstık artık desem yerıdır.. sordugun ıcın cok tesekkur ederım. ben siteye gırmıyorum .. uzun zamandır.. ara arar gırıp cıkıyorum..mesajını yenı gordum.. hakkını helal et.. cok tesekkur ederım sordugun ıcın
iyi olmanıza sevindim canım çok şükür
Allah ım korusun hepimizi böyle afetlerden.. bir daha yaşatmasın inşallah

Back
X