Lütfen bir bakar mısınız?

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Ya arkadaşlar,ben çoğu zaman (şu iki gün hariç) bebekimin hareketlerini 12 saatte bir hissediyorum.Yani 12 saatte bir en güçlü hareketlerini hissediyorum.
İki gündür ise az az öğlenleride oluyor.
Böyle saatli mi olur bebek hareketleri?

Ayrıca dün akşam enfeksiyona karşı önlem amaçlı iki limon suyu içmiştim sulandırıp,ve beş dakika içinde kıpırdamalar oldu MaşAllah..ama zannediyorum ekşi tadı sevmediği için yaptı olabilir mi?Ekşi yememekte fayda mı var acaba çözemedim.

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı bir doğum yaşarsın inşallah,bende 4 ocakta doğum yaptım 6 aylık kızım var,hamileliğimde aynı senin gibi uzun saatler hareketlerini duymaz,günün belli saatlerinde sanki içimde dansediyormuş gibi aniden hareketlendiğini hissederdim,tabi tatlı çikolata türü şeyler yemediğim zamanları saymazsak:) bebekler şekere karşı aşırı duyarlılar,limonda bebeğini harekete geçirmiş olabilir,sakın hiç bişeyi dert etme,hamileliğin tadını çıkarmaya bak,bu günlerinin kıymetini bil derim sana canım benim,bebeğin doğduktan sonra ister istemez yorgun günler beklicek seni,dünyanın en zor işiymiş bebek bakımı ama en güzel işi,canından can olunca insanın gözü yorgunluk görmüyor,kendine çok iyi bak...

canım öncelikle hayırlı bir doğum yaşarsın inşallah,bende 4 ocakta doğum yaptım 6 aylık kızım var,hamileliğimde aynı senin gibi uzun saatler hareketlerini duymaz,günün belli saatlerinde sanki içimde dansediyormuş gibi aniden hareketlendiğini hissederdim,tabi tatlı çikolata türü şeyler yemediğim zamanları saymazsak:) bebekler şekere karşı aşırı duyarlılar,limonda bebeğini harekete geçirmiş olabilir,sakın hiç bişeyi dert etme,hamileliğin tadını çıkarmaya bak,bu günlerinin kıymetini bil derim sana canım benim,bebeğin doğduktan sonra ister istemez yorgun günler beklicek seni,dünyanın en zor işiymiş bebek bakımı ama en güzel işi,canından can olunca insanın gözü yorgunluk görmüyor,kendine çok iyi bak...
Çook Teşekkürler güzel ve hayırlı dileklerine: )
Fikirlerine katılıyorum,ayrıca süt kokulu bir bebek insana bütün yorgunluğunu unutturur evet.Bir an önce kucağıma Allah ın izni ile gelsede bende bol bol yorulsam: )

seni çok güzel günler bekliyor inan bana,ben panik atak hastasıyım malesef yıllardır çekiyorum bunu,ama inanırmısın bebeğimle rahatsızlığımı aşabiliyorum,doğal tedavi gibi geliyor bana cadı:)) bu arada kaç haftalık hamilesin ,çok heyecanlısındır eminim, hayırlısı olsun hakkında herşey..

seni çok güzel günler bekliyor inan bana,ben panik atak hastasıyım malesef yıllardır çekiyorum bunu,ama inanırmısın bebeğimle rahatsızlığımı aşabiliyorum,doğal tedavi gibi geliyor bana cadı:)) bu arada kaç haftalık hamilesin ,çok heyecanlısındır eminim, hayırlısı olsun hakkında herşey..

Bendede heyecanlanma,bir panik hali mevcut malesef.Bende bebekimin bana çok ama çok iyi geleceğini düşünüyorum.
İnşAllah bende doğal tedavi ile bu heyecanı ve panik hali atarım; )Takvimde yazıyor ama bende söyleyeyim 22.haftanın içindeyim: )Bi kaç gün önden gidiyor hafta bu arada: )
Allah bağaşlasın yavrucuğunu ve cümlemizin yavrusu canım.

AMİN hepimizinkini bağışlasın RABBİM canım benim,şuan inanırmısın uyku haliyle yazıyorum sana,günün yorgunluğu bu saatlerde çıkıyor sanırım:) her ne kadar rumuz isimleride olsa tanıştığıma çok memnun oldum güzel anne adayı,sevgiyle kal...

AMİN hepimizinkini bağışlasın RABBİM canım benim,şuan inanırmısın uyku haliyle yazıyorum sana,günün yorgunluğu bu saatlerde çıkıyor sanırım:) her ne kadar rumuz isimleride olsa tanıştığıma çok memnun oldum güzel anne adayı,sevgiyle kal...

Allah razı olsun canım uykulu uykulu desteğin için.
Bende çok memnun oldum gerçekten.Kalbinin güzelliği sözlerine vurmuş.Bebeğinizde çok şanslı bir bebek bence: )Çünkü tatlı sözlü bir anneye sahip ne güzel.
Darısı başıma : )

estağfurullah canım ya olurmu öyle şey,vaktimiz olsun yeterki nacizane öğrenmek istediğin birşey olduğunda bebişlerimizle ilgili falan,sakın çekinme olurmu,bu arada sende çok tatlısın,ve eminim harika bir anne olucaksın,sevgiyle kal..

Back
X