Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinize selam ve baktiniz icin tesekkur ederim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim tek cizgi cikti ama hic adet belirtisi yok sizce tekrar test yapayim mi yoksa biraz bekliyeyim mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler allaha emanet olun.
Hepinize selam ve baktiniz icin tesekkur ederim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim tek cizgi cikti ama hic adet belirtisi yok sizce tekrar test yapayim mi yoksa biraz bekliyeyim mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler allaha emanet olun.
Merhaba benimde adetim 2 gün gecikti ve en ufak adet belirtisi yok. Normalde belim bacaklarım ağrırdı aşırı şişkin hissederdim olmadan önce. Ve memelerim de şişerdi. Ama hiçbiri olmadı ve düzenli adet olduğum için bende şüphelendim açıkçası, ama test alıp yapmak için biraz erken olduğunu düşündüm çıkmaz gebelik testinde dediler umarım hamişizdir ya